Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer Industrie Krimpen aan de Lek

Bij Coatingvloer.nl kunt u niet alleen terecht voor gietvloeren voor in woningen, wij hebben ook een groot aanbod aan gietvloeren voor bedrijven. Zowel voor winkels en kantoorpanden als voor de industrie. Het industriele bedrijf DeRegt Marine Cables heeft ook gekozen voor een gietvloer van Coatingvloer.nl.

Een perfecte gietvloer voor een industrieel bedrijf

DeRegt Marine Cables is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van diverse kabels voor de industrie. Deze unieke kabels worden gebruikt voor diverse toepassingen als olie- en gas winning, groene energie, zeppelins en voor onbemande onderzeeërs. Al deze kabels worden in de eigen fabriek ontworpen en geproduceerd. Vanaf nu wordt dat gedaan op een naadloze gietvloer van Coatingvloer.nl. Want bij het bedrijf hebben we een Gietvloer A300 geplaatst.

Een hygiënische vloer

De Gietvloer A300 is een hygiënische vloer. Dat is ook de reden dat de eigenaars van DeRegt Marine Cables voor deze vloer gekozen hebben. Voor de nieuwe gietvloer lag er een kale betonnen vloer, die niet hygiënisch genoeg was. Een Gietvloer A300 is volledig naadloos en stof en vuil bindt zich niet aan de vloer. De nieuwe gietvloer maakt dan ook een groot verschil in hygiëne en in uitstraling.

De gietvloer is een grote verbetering in vergelijking met onze oude betonvloer. De gietvloer is erg hygiënisch en goed schoon te houden en voor ons bed-rijf daarom een uitstekende oplossing!

Een gietvloer heeft veel voordelen

Er zijn nog meer redenen waarom de Gietvloer A300 een perfecte vloer is voor de in-dustrie. De gietvloer kan zware belasting namelijk goed aan en is vloeistofdicht. Daarnaast is dit type gietvloer in vele kleuren verkrijgbaar. Bij DeRegt Marine Cables hebben we een gietvloer in de lichtgrijze tint RAL7035 geplaatst.

Een gietvloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een (nieuwe) vloer voor uw bedrijf. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan gietvloeren geschikt voor verschillende soorten bedrijven. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen we u graag meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”39″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.