Een gietvloer voor de industrie | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Gietvloer Industrie Krimpen aan de Lek

Gietvloer Industrie Krimpen aan de Lek

Bij Coatingvloer.nl kunt u niet alleen terecht voor gietvloeren voor in woningen, wij hebben ook een groot aanbod aan gietvloeren voor bedrijven. Zowel voor winkels en kantoorpanden als voor de industrie. Het industriele bedrijf DeRegt Marine Cables heeft ook gekozen voor een gietvloer van Coatingvloer.nl.

Een perfecte gietvloer voor een industrieel bedrijf

DeRegt Marine Cables is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop van diverse kabels voor de industrie. Deze unieke kabels worden gebruikt voor diverse toepassingen als olie- en gas winning, groene energie, zeppelins en voor onbemande onderzeeërs. Al deze kabels worden in de eigen fabriek ontworpen en geproduceerd. Vanaf nu wordt dat gedaan op een naadloze gietvloer van Coatingvloer.nl. Want bij het bedrijf hebben we een Gietvloer A300 geplaatst.

Een hygiënische vloer

De Gietvloer A300 is een hygiënische vloer. Dat is ook de reden dat de eigenaars van DeRegt Marine Cables voor deze vloer gekozen hebben. Voor de nieuwe gietvloer lag er een kale betonnen vloer, die niet hygiënisch genoeg was. Een Gietvloer A300 is volledig naadloos en stof en vuil bindt zich niet aan de vloer. De nieuwe gietvloer maakt dan ook een groot verschil in hygiëne en in uitstraling.

De gietvloer is een grote verbetering in vergelijking met onze oude betonvloer. De gietvloer is erg hygiënisch en goed schoon te houden en voor ons bed-rijf daarom een uitstekende oplossing!

Een gietvloer heeft veel voordelen

Er zijn nog meer redenen waarom de Gietvloer A300 een perfecte vloer is voor de in-dustrie. De gietvloer kan zware belasting namelijk goed aan en is vloeistofdicht. Daarnaast is dit type gietvloer in vele kleuren verkrijgbaar. Bij DeRegt Marine Cables hebben we een gietvloer in de lichtgrijze tint RAL7035 geplaatst.

Een gietvloer voor uw bedrijf

Bent u op zoek naar een (nieuwe) vloer voor uw bedrijf. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers aanbod aan gietvloeren geschikt voor verschillende soorten bedrijven. U kunt online een vrijblijvende offerte aanvragen, of neem direct contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier vertellen we u graag meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Een betonvloer in een vrijstaande woning in Alphen aan den Rijn
Gietvloer woning Ouderkerk aan de Amstel
Een gietvloer in een woning in Ouderkerk aan de Amstel