Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een vrijstaande woning in Alphen aan den Rijn

In een nieuwbouwwoning met een geweldig weids uitzicht in Alphen aan den Rijn hebben we op de volledige benedenverdieping een Design betonvloer ECO geplaatst. In totaal op 140 vier-kante meter. Een Design betonvloer ECO is een mooie cementgebonden gietvloer die qua uit-erlijk overeenkomt met gepolijst beton. Echter heeft een Design betonvloer ECO meer voor-delen dan authentiek beton.

De voordelen van een betonvloer

Een Design betonvloer ECO heeft verschillende voordelen. Ten eerste ziet de vloer er in-drukwekkend uit. Veel mensen kiezen voor een betonvloer omdat de de robuuste en natuurlijk uitstraling van de vloer erg waarderen. Ten tweede is de vloer ook erg praktisch. Omdat de vlo-er volledig naadloos is, is de vloer heel hygiënisch en makkelijk schoon te maken.

Maar er zijn nog meer voordelen, zo is een betonvloer ook goed te combineren met vloerver-warming en is de vloer duurzaam en sterk. En daarnaast voelt de vloer ook comfortabel aan. Want in tegenstelling tot een authentieke betonnen vloer is een Design betonvloer ECO licht elastisch en neemt de vloer de temperatuur van de omgeving aan.

We vinden de vloer er erg mooi uitzien. Het is leuk om te zien dat de vloer er door het licht er elk moment van de dag anders uitziet. Ook zijn we erg blij met het feit dat de vloer krasbe-stendig is.

Een robuuste vloer

De betonvloer staat prachtig in de moderne woning. Er is door de bewoners gekozen voor de kleur ‘Perfect Grey’. Dit is een van onze meest populaire kleuren en waardoor de vloer eigenlijk niet van gepolijst beton te onderscheiden is. Omdat een betonvloer door ons team van spe-cialisten met de hand wordt aangebracht kunt u bepalen welk effect u wilt dat de vloer heeft. In deze betonvloer is met grote bewegingen gewerkt. U kunt het lichte lijnenspel duidelijk in de vloer zien zitten. Dit lijnenspel maakt elke betonvloer uniek.

Een minimalistisch interieur

Het interieur van de nieuwbouwwoning is stijlvol en minimalistisch. De meubels zijn strak en modern en alleen wat nodig is, is aanwezig. De enkele vormen van decoratie zijn mooie kun-ststukken zoals het prachtige beeldhouwwerk van een ijsduiker.

Een geweldig uitzicht

De bewoners van deze woning boffen maar, want ze kunnen genieten van een geweldig weids uitzicht. Door de grote ramen is er veel lichtinval waardoor de betonvloer erg mooi uitkomt.

Een betonvloer in uw eigen woning?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Neem dan contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen ver-tellen over de diverse gietvloeren die we leveren.

[huge_it_portfolio id=”38″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.