Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een woning in Alphen aan den Rijn

Wat voor vloer kies je als je een gezin hebt met wel zes kinderen? Je wilt een mooie vloer, maar hij moet ook praktisch zijn. Een goede keuze is dan een Design betonvloer ECO. Deze betonvloer is perfect voor grote gezinnen. De Design betonvloer ECO is comfortabel en vooral ook heel praktisch. Daarom hebben de bewoners van deze woning in Alphen aan de Rijn ook voor een betonvloer gekozen.

Een praktische vloer

Een Design betonvloer ECO is een erg praktische vloer. De vloer is volledig naadloos en wordt op maat aangebracht door ons team van specialisten. Hierdoor is de vloer erg hygiënisch. Want stof en vuil kan niet in kiertjes of voegen blijven zitten. Daarnaast is een betonvloer makkelijk schoon te maken. Stof verwijder je met een bezem met zachte haren of een stofzuiger en hierna maak je de vloer verder schoon met een dweil en lauw water. Naast een regelmatige schoonmaakbeurt heeft een betonvloer verder nauwelijks onderhoud nodig. Het is een erg sterke vloer die jarenlang meegaat. Daarom is dit type vloer zo populair bij gezinnen.

We zijn erg blij met de Design betonvloer ECO. De vloer is erg comfortabel. Ook vinden we het fijn dat we de vloer makkelijk kunnen schoonmaken.

Een grijze betonvloer

Door de bewoners is er op de benedenverdieping gekozen voor een betonvloer in de tint ‘Perfect Grey’, een van onze meest populaire kleuren. Een betonvloer is een prachtige vloer met een stoere en robuuste uitstraling. Elke betonvloer wordt op ambachtelijke wijze met de hand aangebracht en dat kan je goed zien in het eindresultaat. Op de andere verdiepingen hebben we in deze woning een gietvloer geplaatst in de solo tint ‘Steel’.

Een rustig interieur

De begane grond heeft een rustig interieur. Er is gekozen voor een mooie grote grijze bank en voor moderne eetkamerstoelen, ook in de kleur grijs. De blauwe muur zorgt voor wat meer kleur in de ruimte. Blauw is een koele en rustgevende kleur en is een veel gebruikte kleur in interieurs. De meeste meubels in de woonkamer en de open keuken zijn van onbewerkt hout. Samen vormt het een mooi geheel.

Een betonvloer bij u thuis?

Heeft u interesse in een Design betonvloer ECO of een gietvloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij leveren vloeren van hoge kwaliteit en begeleiden u tijdens het gehele traject. Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom. Graag tot ziens!

[huge_it_portfolio id=”36″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.