Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Amazing betonlook PU gietvloer in uw pand

Beton wordt de laatste jaren steeds populairder. Voor op de vloer, aan de wanden en zelfs als meubels of aanrechtbladen. Maar regulier beton is vrij koud en hard om overheen te lopen. Door onze PU gietvloer een betonlook te geven, profiteert u van de welbekende grijstinten, maar met de fijne eigenschappen van een polyurethaan gietvloer. We leggen u uit waarom zo’n amazing betonlook PU gietvloer iets is voor uw pand!

100% handwerk, dus altijd uniek

Een van onze kernpunten is dat we alle gietvloeren met de hand aanbrengen. Alleen op die manier kunnen we onze uitstekende kwaliteit garanderen. Als we dit werk met machines doen, dan kunnen we de vloer niet goed aanvoelen. Door alle gietvloeren met de hand aan te brengen, kunnen we snel anticiperen op situaties. Bovendien krijgt u alleen op die manier een 100% unieke vloer.

Kenmerken van een PU gietvloer betonlook

Een polyurethaan gietvloer met betonlook realiseren we door twee tinten te mengen. We brengen de gietvloer met de hand aan, waardoor een soort gevlinderd patroon ontstaat dat bij iedere vloer uniek is. Het voordeel van polyurethaan ten opzichte van beton is dat PU zeer onderhoudsarm, slijtvast en krasvast is. Ook kunt u polyurethaan uitstekend combineren met vloerverwarming zonder in te leveren op de warmteoverdracht.

Korting bij meer vierkante meters

Wanneer u bijvoorbeeld samen met uw buren kiest voor een gietvloer van Coatingvloer.nl, krijgt u van ons een fikse korting op de totaalprijs. We kijken hierbij uitsluitend naar de oppervlakte. U bent vanzelfsprekend vrij om de gietvloer te kiezen die u wilt hebben. Ook als u meerdere ruimtes in uw pand wilt voorzien van een gietvloer, ontvangt u deze korting.

Meer informatie over de PU gietvloer betonlook

Een PU gietvloer met betonlook is dus uitermate geschikt voor iedereen die de kleurtonen van beton wil combineren met de vele voordelen van polyurethaan. Direct een vrijblijvende prijsopgave ontvangen? Vraag dan een offerte aan. Om al onze vloeren in het echt te bekijken en belopen, nodigen we u graag uit in onze enorme showroom. Maar hiervoor een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen. Heeft u vragen over onze gietvloeren, dan staan onze specialisten u graag te woord. Neem hiervoor contact met ons op.

[huge_it_portfolio id=”170″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.