Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Unieke ruimtes creëren met een gietvloer

Een gietvloer wordt door meer en meer mensen geprezen om zijn looks, veelzijdigheid en onderhoudsarme eigenschappen. Maar wist u ook dat u uw ruimte helemaal uniek kunt maken met een gietvloer? Lees meer over hoe we dit voor u realiseren en profiteer van onze projectkorting! Kiest u voor meer vierkante meters, dan krijgt u van ons een mooie korting op de totaalprijs. Ideaal voor als ook uw buren een nieuwe vloer willen, bijvoorbeeld.

Nadruk op architectuur

Met een gietvloer, vooral de neutrale types, kunt u echt de nadruk leggen op meubels en accessoires. Heeft uw pand unieke kenmerken in bijvoorbeeld de muur, dan brengt een gietvloer die ook prachtig naar voren. Een gietvloer is vaak een rustige en minimalistische vloer die de ruimte groter doet lijken en gecombineerd kan worden met werkelijk ieder kleurenpallet. Dat maakt hem uitermate veelzijdig en geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Natuurlijk brengen we ook gietvloeren aan die van zichzelf wat meer karakter hebben. Over deze robuuste gietvloer hieronder meer.

Strakke, neutrale vloer

Een strakke en neutrale gietvloer laat een ruimte vaak optisch groter lijken. Ook brengt dit type gietvloer uw meubels en accessoires meer naar voren. Deze gietvloer heeft vaak 1 kleur die we over een hele ruimte aanbrengen. Doorgaans kiest men voor een lichtere kleur om de ruimtelijkheid te accentueren. Vooral in ruimtes met veel meubelen of abstracte accessoires doet een strakke en neutrale gietvloer het goed.

Robuuste gietvloer

De robuuste gietvloer is de laatste jaren met een opkomst bezig. Dit type gietvloer heeft vaak twee of meerdere kleuren die met de hand aanbrengen in een zogenoemd gevlinderd patroon. Zo krijgt u een unieke gietvloer die uw ruimte een authentieke tint en veel karakter geeft. Dit type gietvloer staat prachtig in panden met een meer robuuste uitstraling en bij zwart metaal of houttinten.

We maken iedere ruimte uniek

Bent u benieuwd geworden naar onze verschillende gietvloeren en wilt u ook een unieke ruimte creëren? We zien u graag in onze enorme showroom om alle vloeren te bekijken en belopen. Maak hiervoor een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben. Voor vragen neemt u contact met ons op. Liever direct een scherpe prijsopgave? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.