Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Unieke ruimtes creëren met een gietvloer

Een gietvloer wordt door meer en meer mensen geprezen om zijn looks, veelzijdigheid en onderhoudsarme eigenschappen. Maar wist u ook dat u uw ruimte helemaal uniek kunt maken met een gietvloer? Lees meer over hoe we dit voor u realiseren en profiteer van onze projectkorting! Kiest u voor meer vierkante meters, dan krijgt u van ons een mooie korting op de totaalprijs. Ideaal voor als ook uw buren een nieuwe vloer willen, bijvoorbeeld.

Nadruk op architectuur

Met een gietvloer, vooral de neutrale types, kunt u echt de nadruk leggen op meubels en accessoires. Heeft uw pand unieke kenmerken in bijvoorbeeld de muur, dan brengt een gietvloer die ook prachtig naar voren. Een gietvloer is vaak een rustige en minimalistische vloer die de ruimte groter doet lijken en gecombineerd kan worden met werkelijk ieder kleurenpallet. Dat maakt hem uitermate veelzijdig en geschikt voor zowel woningen als bedrijfspanden. Natuurlijk brengen we ook gietvloeren aan die van zichzelf wat meer karakter hebben. Over deze robuuste gietvloer hieronder meer.

Strakke, neutrale vloer

Een strakke en neutrale gietvloer laat een ruimte vaak optisch groter lijken. Ook brengt dit type gietvloer uw meubels en accessoires meer naar voren. Deze gietvloer heeft vaak 1 kleur die we over een hele ruimte aanbrengen. Doorgaans kiest men voor een lichtere kleur om de ruimtelijkheid te accentueren. Vooral in ruimtes met veel meubelen of abstracte accessoires doet een strakke en neutrale gietvloer het goed.

Robuuste gietvloer

De robuuste gietvloer is de laatste jaren met een opkomst bezig. Dit type gietvloer heeft vaak twee of meerdere kleuren die met de hand aanbrengen in een zogenoemd gevlinderd patroon. Zo krijgt u een unieke gietvloer die uw ruimte een authentieke tint en veel karakter geeft. Dit type gietvloer staat prachtig in panden met een meer robuuste uitstraling en bij zwart metaal of houttinten.

We maken iedere ruimte uniek

Bent u benieuwd geworden naar onze verschillende gietvloeren en wilt u ook een unieke ruimte creëren? We zien u graag in onze enorme showroom om alle vloeren te bekijken en belopen. Maak hiervoor een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u hebben. Voor vragen neemt u contact met ons op. Liever direct een scherpe prijsopgave? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan