Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

PU gietvloer in 1 kleur voor uw woning

Gietvloeren zien we tegenwoordig in zeer uiteenlopende variaties en met of zonder extra eigenschappen, zoals antislip. Maar er is weinig zo mooi als een perfect aangebrachte PU gietvloer in één kleur. Het resultaat is een strakkere en zeer vlakke vloer die jarenlang mooi blijft dankzij de slijt- en krasvaste kenmerken van een polyurethaan gietvloer. Binnen dit kleurenkader bieden we verschillende tinten aan; van licht tot donker. Benieuwd naar wat één kleur voor uw ruimte kan betekenen? Lees dan snel verder.

De basis voor iedere woning

Gietvloeren worden vaak gekozen voor nieuwbouwprojecten of verhuizingen, omdat er dan nog geen meubels in de woning staan. Maar ook voor een vloerrenovatie in uw huidige woning is een PU gietvloer in één kleur een uitstekende keuze. Deze enkele kleur vormt een sterke basis voor iedere woning. Weet u niet welke kleur het beste past bij uw ruimtes? Onze specialisten helpen u graag met het maken van de beste keuze!

Een solo tint

[kleurgalerij post_id=”2700″]

Optisch grotere kamers

Een PU gietvloer in een lichte solo tint heeft veel voordelen. Zo laat een lichte kleur de ruimte optisch groter lijken en maakt u optimaal gebruik van lichtinval. Vooral in ruimtes waar weinig natuurlijk licht komt, is een lichte kleur een uitermate goede keuze. De vloer wordt superstrak aangebracht, dus u ziet helemaal niks meer van eventuele oneffenheden op de ondervloer.

Rustgevende ruimtes

De solo tint geeft iedere ruimte een rustgevende vibe. Daarom wordt de enkele kleur vaak gekozen in bijvoorbeeld slaapkamers, woonkamers en logeerkamers. Deze rustige uitstraling geeft u de mogelijkheid om de ruimte met diverse accessoires volledig naar uw wens te stylen.

Meer informatie over de PU gietvloer in een solo tint

Wilt u meer weten over de PU gietvloer in een solo tint? Neem contact met ons op en we beantwoorden al uw gietvloergerelateerde vragen. Voor een scherpe prijsopgave vraagt u direct een  offerte aan. En om al onze vloeren in het echt te bekijken en belopen, nodigen we u graag uit in onze enorme showroom. Maar hiervoor een afspraak, zodat we alle tijd voor u kunnen nemen.

[huge_it_portfolio id=”171″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.