Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer op zolder: strak en verfijnd

De zolder; de één gebruikt hem levenslang als opslagplaats en de ander bouwt hem om tot werkplek, home gym of zelfs extra slaapkamers. Hoe dan ook, een sterke fundering en goede vloer zijn een must voor iedere zolder. En laat een gietvloer nou juist lekker onderhoudsarm, krasbestendig en slijtvast zijn. Ons gietvloer aanbod bestaat uit de grootst mogelijke variatie aan materialen en gietvloeren, zodat we voor iedere woning, ieder kantoor en iedere bedrijfshal de perfecte gietvloer kunnen samenstellen. Benieuwd naar de mogelijkheden en verdere voordelen van een gietvloer op zolder? Lees snel verder!

Eigenschappen van een gietvloer

Een gietvloer is dus onderhoudsarm en blijft jarenlang mooi. Dit maakt dit type vloeroplossing ook tot een duurzame keuze. Verder staan gietvloeren van polyurethaan, zoals onze PU Gietvloer Green Line, bekend om hun licht elastische eigenschappen. Dit maakt de vloer comfortabel, geschikt in combinatie met vloerverwarming en deze eigenschap heeft een geluiddempend effect. Traint u liever thuis dan in de sportschool? Laat uw nieuwe gietvloer voorzien van extra antislip laag voor de beste grip tijdens oefeningen. Een gietvloer is zeer zwaar belastbaar, dus ook voor opslagruimte is een gietvloer op zolder een hele goede vloerkeuze.

Gietvloer op zolder: slaapkamer

Recht onder het dak van uw woning slapen? Schuine wanden zorgen voor een knus gevoel, perfect voor een slaapkamer. Uiteraard wilt u graag in een schone, gezonde omgeving slapen. Zolders staan ten onrechte bekend als stoffige ruimtes. U voorkomt eenvoudig dat uw zolder een stofnest wordt, alleen al door voor de juiste vloer te kiezen. Met een gietvloer op zolder houdt u uw slaapzolder gemakkelijk stofvrij. Deze hygiënische vloeroplossing is leverbaar in ongelooflijk veel kleuren, van rustgevende egale solo tinten tot de veelzijdige betonlook.

Gietvloer op zolder: werkkamer

We hebben de afgelopen jaren gemerkt dat een goede kantoorruimte aan huis geen overbodige luxe is. Thuiswerken is momenteel de norm en uit onderzoek blijkt dat 25% van alle thuiswerkers in de toekomst grotendeels of volledig thuis willen blijven werken. De zolder is een ideale plek om tot werkkamer om te bouwen. Een gietvloer op zolder draagt bij aan een strakke en opgeruimde uitstraling. Dat is niet alleen prettig voor uw eigen concentratie, maar straalt ook professionaliteit uit naar klanten. Hoe mooi zou het zijn als u uw woning tot in de nok kunt benutten.

Gietvloer op zolder: home gym

Als u thuis een fitnessruimte gaat inrichten denkt u natuurlijk direct aan fitnessmateriaal zoals gewichten in alle soorten en maten, een halterstang en een halter bank. Waar u ook rekening mee moet houden is de vloer. Omdat de vloer in uw home gym tijdens het sporten zeer intensief belast wordt, heeft u een vloer nodig die deze belasting aankan. Een gietvloer van polyurethaan of epoxy beschikt over deze kwaliteiten. Onze gietvloerexperts zorgen dat u de ideale home gym gietvloer krijgt. Laat u de vloer ook voorzien van een antislip laag, dan is uw zolder voorzien van de essentiële uitrusting voor een sportruimte. En een bijkomend voordeel van een gietvloer op zolder is het gemak waarmee u de vloer weer schoonmaakt na het sporten.

Gietvloer op zolder: opslagruimte

Gebruikt u uw zolder als opslagruimte? In de werkelijkheid komt het dan toch vaak neer op een rommelzolder, ook al dromen we allemaal van die strakke, opgeruimde ruimte onder het dak. Een gietvloer op zolder is een grote stap in de richting van een georganiseerde zolderruimte om twee redenen. Allereerst oogt dit volledig egale type vloer enorm opgeruimd. Daarnaast zijn gietvloeren enorm gemakkelijk in onderhoud en heeft u dus weinig omkijken naar de vloer zodra hij er ligt. Ook als u erg zware spullen op zolder wil opslaan is een gietvloer zeer geschikt. Overleg met onze gietvloerexperts over het gebruik van de vloer, zodat zij u kunnen adviseren over de beste soort gietvloer voor uw situatie.

Ondervloer geschikt voor gietvloer op zolder?

Veel mensen vragen zich af of de ondervloer op zolder wel geschikt is voor een gietvloer. Het antwoord luidt: absoluut. Zolang de ondervloer vlak is en geen beschadigingen bevat, kunnen we de gietvloer op zolder direct plaatsen. Zijn er wel beschadigingen zichtbaar, dan repareren we die voor het aanbrengen van de gietvloer, om het mooiste eindresultaat te realiseren. Benieuw hoe dat in zijn werk gaat? Neem vast een kijkje op onze pagina over gietvloer leggen, daar leggen we stap voor stap uit hoe een gietvloer aangebracht wordt. Twijfelt u toch nog of u een gietvloer op zolder kan laten leggen? Onze experts geven graag advies over uw specifieke situatie.

Meer weten over een gietvloer op zolder?

Wilt u meer informatie over een gietvloer op zolder of bent u benieuwd naar ons aanbod? We nodigen u graag uit in onze showroom in Amsterdam. In onze showroom kunt u alle mogelijke gietvloeren soorten en de vele kleurvariaties bekijken. Maak voorafgaand aan uw bezoek een afspraak, dan weten we zeker dat we alle tijd voor u kunnen nemen. Liever direct een prijsopgave ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met onze gietvloerspecialisten.

[huge_it_portfolio id=”172″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.