Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer op meerdere verdiepingen

Benieuwd hoe een gietvloer er op meerdere verdiepingen uitziet? We laten je graag deze mooie creaties zien. Veel nieuwe woningen of bedrijfspanden hebben kleine trappetjes van enkele treden of zijn split level woningen. En ook daar staat een gietvloer prachtig bij.

Samensmelten van ruimtes

Door een gietvloer op meerdere verdiepingen aan te laten brengen, zorg je voor een synergetisch geheel. En helemaal bij ruimtes zoals op de foto’s staat eenzelfde soort vloer op beide verdiepingen echt fantastisch.

Alleen op horizontale oppervlakken

We kunnen de gietvloer uitsluitend aanbrengen op horizontale oppervlakken. Dat betekent dat de verticale delen van de trap niet meegenomen kunnen worden. Dit hoeft niet per se vervelend te zijn, want zoals u op de foto’s ziet, lenen de verticale oppervlakken zicht uitstekend voor een contrasterende kleur om de ruimtes meer karakter te geven. Een gietvloer past dus ook perfect bij vaste trappen en split level woningen.

Neem contact op

We laten je graag veel meer zien dan alleen foto’s. Maak een afspraak om onze showroom te bezoeken en ontdek de wondere wereld van gietvloeren. Liever eerst telefonisch informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op. Voor een scherpe prijsopgave vraagt u een vrijblijvende offerte aan. We komen dan snel bij u terug met een realistische prijs.

[huge_it_portfolio id=”173″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.