Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Wat is de beste gietvloer?

Een vraag waar wij niet direct een antwoord op kunnen geven. Afhankelijk van uw wensen bieden we u de best mogelijke optie aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte toe te sturen voor een specifieke gietvloer, maar in de meeste gevallen bepaalt u pas na een bezoek aan onze showroom de definitieve vloer uit. Dit komt omdat u in de showroom ziet welk type gietvloer u het mooist vindt en of deze aan uw wensen voldoet. Iedere ruimte in huis heeft zijn eigen eisen, daarom bespreken we welk type gietvloer het best past bij welke ruimte.

De beste gietvloer voor in de badkamer

Denkt u aan uw badkamer, dan denkt u: vocht & water. Uw vloer dient in eerste instantie waterafstotend te zijn. Daarnaast bevindt uw badkamer zich meestal op de eerste verdieping en wilt u dat de ruimte een serene uitstraling heeft. Ons advies is daarom om voor beton ciré te kiezen. Deze coating brengen we op zowel uw vloer als de wanden aan. Dit maakt uw badkamer tot een prachtig geheel. U bepaalt zelf in welke kleur u de beton ciré wilt laten aanbrengen: van donker tot licht. Beton ciré brengen we met speciale stuctechnieken aan, waardoor het resultaat verbluffend is.

De beste gietvloer voor in de keuken

We brengen de gietvloer doorgaans niet alleen in uw keuken, maar op de gehele verdieping aan. Belangrijk hierbij is dat de vloer waterafstotend is, maar ook bij de rest van uw interieur past. De beste keuze? De PU Gietvloer Green Line. Deze vloer bestaat voor 100% uit polyurethaan en voelt zacht en flexibel aan uw voeten. Coating Vloer & Company brengt deze gietvloer optioneel ook in een betonlook aan, waarbij we twee verschillende kleuren door elkaar heen vlinderen.

De beste gietvloer voor in de woonkamer

In uw woonkamer wilt u graag een gietvloer die er mooi uitziet, maar ook comfortabel aanvoelt. Kies daarom voor een vloer die te combineren is met vloerverwarming. Onze voorkeur voor de woonkamer gaat uit naar woonbeton. Een woonbeton vloer heeft een design uitstraling en bestaat voor 90% uit beton en 10% polyurethaan. Combineer de vloer met vloerverwarming voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.

De beste gietvloer voor in uw bedrijf

Het bedrijfsleven heeft geheel andere eisen per sector of branche. De vloer die wij het vaakst aanbrengen is vloercoating. Deze gietvloer bestaat voor 100% uit het krachtige epoxy, geeft een strak resultaat en is chemicaliënbestendig. De vloer past zowel in uw winkel, als uw kantoorpand, magazijn of productieruimte. Het is een zeer bestendige vloer die zwaar belastbaar is. Tot slot is vloercoating een voordelige vloer. Dit is met name een voordeel wanneer u over een groot aantal vierkante meters beschikt.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.