Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Wat is de beste gietvloer?

Een vraag waar wij niet direct een antwoord op kunnen geven. Afhankelijk van uw wensen bieden we u de best mogelijke optie aan. Natuurlijk is het ook mogelijk om direct een offerte toe te sturen voor een specifieke gietvloer, maar in de meeste gevallen bepaalt u pas na een bezoek aan onze showroom de definitieve vloer uit. Dit komt omdat u in de showroom ziet welk type gietvloer u het mooist vindt en of deze aan uw wensen voldoet. Iedere ruimte in huis heeft zijn eigen eisen, daarom bespreken we welk type gietvloer het best past bij welke ruimte.

De beste gietvloer voor in de badkamer

Denkt u aan uw badkamer, dan denkt u: vocht & water. Uw vloer dient in eerste instantie waterafstotend te zijn. Daarnaast bevindt uw badkamer zich meestal op de eerste verdieping en wilt u dat de ruimte een serene uitstraling heeft. Ons advies is daarom om voor beton ciré te kiezen. Deze coating brengen we op zowel uw vloer als de wanden aan. Dit maakt uw badkamer tot een prachtig geheel. U bepaalt zelf in welke kleur u de beton ciré wilt laten aanbrengen: van donker tot licht. Beton ciré brengen we met speciale stuctechnieken aan, waardoor het resultaat verbluffend is.

De beste gietvloer voor in de keuken

We brengen de gietvloer doorgaans niet alleen in uw keuken, maar op de gehele verdieping aan. Belangrijk hierbij is dat de vloer waterafstotend is, maar ook bij de rest van uw interieur past. De beste keuze? De PU Gietvloer Green Line. Deze vloer bestaat voor 100% uit polyurethaan en voelt zacht en flexibel aan uw voeten. Coating Vloer & Company brengt deze gietvloer optioneel ook in een betonlook aan, waarbij we twee verschillende kleuren door elkaar heen vlinderen.

De beste gietvloer voor in de woonkamer

In uw woonkamer wilt u graag een gietvloer die er mooi uitziet, maar ook comfortabel aanvoelt. Kies daarom voor een vloer die te combineren is met vloerverwarming. Onze voorkeur voor de woonkamer gaat uit naar woonbeton. Een woonbeton vloer heeft een design uitstraling en bestaat voor 90% uit beton en 10% polyurethaan. Combineer de vloer met vloerverwarming voor een gelijkmatige verdeling van de warmte.

De beste gietvloer voor in uw bedrijf

Het bedrijfsleven heeft geheel andere eisen per sector of branche. De vloer die wij het vaakst aanbrengen is vloercoating. Deze gietvloer bestaat voor 100% uit het krachtige epoxy, geeft een strak resultaat en is chemicaliënbestendig. De vloer past zowel in uw winkel, als uw kantoorpand, magazijn of productieruimte. Het is een zeer bestendige vloer die zwaar belastbaar is. Tot slot is vloercoating een voordelige vloer. Dit is met name een voordeel wanneer u over een groot aantal vierkante meters beschikt.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan