Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Betonlook gietvloer in nieuwbouwproject Brokking aan de Zaan

Een stel in Brokking aan de Zaan koos voor een prachtige, lichte PU Green Line gietvloer in de keuken. Samen met architectenbureau FKG Architecten aan de Zaan realiseerde Coatingvloer.nl dit mooie vloerproject. De gietvloer moest passen bij donkere keukenblokken en de keuken zelf een lichte en open uitstraling geven. En dat is gelukt! We legden een prachtige vloer van 52 m2 die perfect aansluit op de rest van de woning.

Een makkelijke en praktische vloer

Het gemak van een PU gietvloer zit in de naadloze afwerking en praktische eigenschappen. Even stofzuigen of met lauw water afnemen en hij is weer schoon! Dit is natuurlijk erg belangrijk in een keuken waar hygiëne voorop staat. Een gietvloer heeft geen naden en nerven waar vuil en bacteriën zich aan kunnen hechten en dat maakt hem ideaal voor bijvoorbeeld de keuken.

Eigenschappen PU gietvloer

Bovendien is een gietvloer volledig waterdicht. En met alles wat er in een keuken gebeurt, is dit een fijne eigenschap. De nieuwe vloer is niet alleen strak, maar ook industrieel. En dat sluit perfect aan bij de bouwstijl van dit project.

“Toen de vloer net lag, was hij strak en steriel. Maar de combinatie met donkere keukenblokken maakt de keuken helemaal af! We zijn heel blij met het eindresultaat.”

De juiste stijl vloer

Al met al was de Green Line gietvloer de juiste keuze voor dit project. Voorafgaand aan de werkzaamheden had het stel nog niet bedacht er te gaan wonen, maar alles sloot perfect op elkaar aan en naderhand besloten ze toch om de woning zelf te houden.

Bezoek onze showroom

Heeft u ook een nieuwe vloer nodig? Een PU gietvloer is geschikt voor álle kamers in woningen of kantoorpanden. Laat ons weten wat u wilt en wij kijken in hoeverre we u kunnen helpen. Vraag online een offerte aan of maak een afspraak om inspiratie op te doen in onze showroom.

[huge_it_portfolio id=”161″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.