Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in woongebouw De Voortuinen

In Westerpark wordt een nieuw woongebouw gerealiseerd met verschillende appartementen. Inmiddels is alles verkocht en is de bouw begonnen. Architecten hebben ervoor gezorgd dat het gebouw, dat voorheen voor bedrijven was, als het ware wordt opgenomen in het Westerpark. De buitenmuren zijn weggehaald en ingeruild voor grote, open ramen.

Bent u de gelukkige eigenaar van een van deze prachtige appartementen en wilt u een gietvloer naar wens laten aanleggen? Coatingvloer.nl is uw partner voor ieder project!

Kindvriendelijk wonen in Westerpark West

Een ijsje eten (met de kinderen), vers brood halen bij de bakker en mooie bloemen scoren bij de bloemist behoren allemaal tot de mogelijkheden van Westerpark West. De terrassen zijn bovendien voorzien van een hoge, kindvriendelijke reling. En de grotere appartementen hebben twee kleinere slaapkamers. Zo bieden ze voor singels, stellen én gezinnen de ultieme woonbeleving.

Groen en duurzaam

Ondanks dat De Voortuinen een flatgebouw is, hebben de architecten geprobeerd de klassieke elementen van een voortuintje te behouden. Zo zijn er honderd bomen in het woongebouw geplaatst op de terrassen bij alle voordeuren. Op die manier heeft ieder appartement een eigen, kleine voortuin, inclusief groen. Met het Westerpark in de directe omgeving zijn er voldoende mogelijkheden voor wandelaars, kinderen en buitensporters.

Korting op een gietvloer

Bent u woningeigenaar van een van de appartementen van woongebouw De Voortuinen? Profiteer dan samen met uw buren van projectkorting op een gietvloer. U bent vanzelfsprekend nog steeds vrij om uw eigen gietvloer te kiezen als u samen met de buren een offerte aanvraagt. Wij kijken enkel naar de hoeveelheid vierkante meters. Hoe meer u afneemt, des te lager de offerteprijs.

Vraag direct een offerte aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.

[huge_it_portfolio id=”160″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.