Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in woongebouw De Voortuinen

In Westerpark wordt een nieuw woongebouw gerealiseerd met verschillende appartementen. Inmiddels is alles verkocht en is de bouw begonnen. Architecten hebben ervoor gezorgd dat het gebouw, dat voorheen voor bedrijven was, als het ware wordt opgenomen in het Westerpark. De buitenmuren zijn weggehaald en ingeruild voor grote, open ramen.

Bent u de gelukkige eigenaar van een van deze prachtige appartementen en wilt u een gietvloer naar wens laten aanleggen? Coatingvloer.nl is uw partner voor ieder project!

Kindvriendelijk wonen in Westerpark West

Een ijsje eten (met de kinderen), vers brood halen bij de bakker en mooie bloemen scoren bij de bloemist behoren allemaal tot de mogelijkheden van Westerpark West. De terrassen zijn bovendien voorzien van een hoge, kindvriendelijke reling. En de grotere appartementen hebben twee kleinere slaapkamers. Zo bieden ze voor singels, stellen én gezinnen de ultieme woonbeleving.

Groen en duurzaam

Ondanks dat De Voortuinen een flatgebouw is, hebben de architecten geprobeerd de klassieke elementen van een voortuintje te behouden. Zo zijn er honderd bomen in het woongebouw geplaatst op de terrassen bij alle voordeuren. Op die manier heeft ieder appartement een eigen, kleine voortuin, inclusief groen. Met het Westerpark in de directe omgeving zijn er voldoende mogelijkheden voor wandelaars, kinderen en buitensporters.

Korting op een gietvloer

Bent u woningeigenaar van een van de appartementen van woongebouw De Voortuinen? Profiteer dan samen met uw buren van projectkorting op een gietvloer. U bent vanzelfsprekend nog steeds vrij om uw eigen gietvloer te kiezen als u samen met de buren een offerte aanvraagt. Wij kijken enkel naar de hoeveelheid vierkante meters. Hoe meer u afneemt, des te lager de offerteprijs.

Vraag direct een offerte aan om te kijken wat we voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een bezoek aan onze showroom.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan