Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in nieuwbouwwijk Weespersluis

Veel groen en water

Wonen in Weespersluis betekent wonen tussen het water en groenvoorzieningen. Weespersluis – de naam zegt het al een beetje – ligt in Weesp. Heerlijk centraal gelegen op slechts 10 minuten met de trein van Amsterdam én dichtbij ’t Gooi.

Heeft u onlangs een woning gekocht in Weespersluis of gaat u een woning kopen? Bij Coatingvloer.nl profiteert u van een unieke projectkorting, zodat u een gietvloer aanschaft met hoge korting. Hoe groter het oppervlak, hoe hoger uw korting!

Belangrijke rol voor natuur

Waar natuur steeds schaarser wordt, valt Weespersluis op. Slechts een derde van het gebied wordt gebruikt voor woningbouw. Twee derde blijft dus over voor de natuur. Volop water en groen. Water uit de Vecht en drie geweldige parken voor recreatie en ontspanning. Liefhebbers van fietsen en wandelen worden hier volledig op hun wenken bediend.

Gevarieerd aanbod

Het huizenaanbod varieert: van herenhuizen tot levensloopbestendige woningen. Van luxe villa’s tot aan twee-onder-een-kapwoningen. En u bepaalt zelf wat voor vloer er in de woning wordt gelegd. Gaat u voor een neutrale gietvloer of een schitterende betonvloer? Coatingvloer.nl levert het, met korting. Nemen uw buren ook een gietvloer af? Dan wordt de korting alsmaar hoger. Want: hoe meer meters, hoe lager de gietvloer prijs.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u advies of een gietvloer in het echt zien? Maak dan een afspraak en bezoek onze showroom in Amsterdam. Vooraf meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”159″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.