Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

5 luxe badkamers

De trends van het moment

Wilt u weten welke elementen niet mogen ontbreken in de badkamer van nu? Bekijk dan deze 5 luxe badkamers:

Lichte tinten

Schitterende honingraat tegels, lichte kleuren en een strakke gietvloer. Deze badkamer straalt helemaal het heden uit. Verder wordt er gebruik gemaakt van rechte vormen (de spiegel, de wasbak, lichtschakelaar en stopcontacten). Toch oogt de ruimte speels, maar strak.

Ronde badkuip

Een badkom met een ronde vorm en een strakke designkraan. Deze badkamer oogt modern, maar ook tijdloos. Voor de achterwand is bewust gekozen voor een donkere kleur, zodat deze contrasteert met de lichte gietvloer.

Inloopdouche

Deze inloopdouche is voorzien van een naadloze vloer en naadloze wanden. Hierdoor ontstaat een schitterend resultaat. Want de muur en vloer hebben ook dezelfde kleur. Combineer dit met een douche met zwart omlijsting voor een strak resultaat.

Eenvoud

Soms is er niet vele nodig om een mooie badkamer te creëren. Een ovaalvormig bad, een waterdichte gietvloer en zwarte kranen. Het bad is bewust onder het raam geplaatst, zodat het licht naar binnen schijnt, maar niets verhult. Zo geniet u altijd van voldoende privacy wanneer u in bad gaat.

Ruimte

In deze ruim opgezette badkamer is de badkom het stralende middelpunt. Kijk tijdens het baden heerlijk naar buiten. Zo ontspant u optimaal.

Advies

Wilt u weten welke vloer het beste bij uw badkamer past? Maak dan een afspraak en bezoek onze gietvloer showroom in Amsterdam. Eerst meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan