Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

5 ronde eettafels

De mooiste eettafels

Toe aan een nieuwe eetkamer? Laat u dan inspireren door 5 ronde eettafels. Een geweldige combinatie met een neutrale gietvloer van Coatingvloer.nl.

Bescheiden

Een ronde eettafel past in elke eethoek. De tafel biedt voldoende ruimte, maar oogt bescheiden. En een ronde eettafel is helemaal hip volgens de laatste woontrends. Praktisch, stijlvol en modern. Zo ook deze schitterende houten eettafel met witte kuipstoelen van Vitra.

Zwarte eettafel

Wie op zoek is naar een strak ogende ronde eettafel zal verliefd worden op dit exemplaar. Een dik tafelblad, een geweldige ronde vorm en okergele stoelen die het afmaken. Door de gietvloer komt de tafel nog beter uit.

Ruimtelijk

Een ronde eettafel wordt vaak onterecht afgedaan als onpraktisch. Men denkt dat een vierkante tafel meer ruimte biedt. Niets is minder waar bewijst deze ronde boomstamtafel. De ronde tafel biedt zelfs plek voor 6 zitplaatsen. Maak het helemaal af met schitterende Dutchbone design stoelen. En bang voor krasjes op de gietvloer hoeft u niet te zijn. Alle tafel- en stoelpoten zijn voorzien van bescherming.

Eettafel met andere functie

Een ronde eettafel wordt niet altijd gekocht om daadwerkelijk als eettafel gebruikt te worden. Deze ronde tafel fungeert samen met de schitterende plant als decoratie. Handig om de boodschappen op te leggen voordat deze worden opgeborgen. De tafel én stoelen van HAY maken de moderne woonkamer helemaal af.

De voordelen van een ronde eettafel

Elkaar aankijken tijdens eens gesprek is gemakkelijker aan een ronde tafel. Degene naast u hoeft zich niet helemaal om te draaien. Bovendien is een tafel met ronde vormen geschikt voor elke ruimte. Combineer Pols Potten stoelen in verschillende stijlen voor een speels effect. Altijd een goede match met een meerkleurige gietvloer.

Bezoek onze showroom

Weet u al welke eettafel het wordt? Vindt dan de perfecte ondergrond voor uw nieuwe eettafel bij Coatingvloer.nl en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Meer weten over de gietvloer prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan