Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

5 ronde eettafels

De mooiste eettafels

Toe aan een nieuwe eetkamer? Laat u dan inspireren door 5 ronde eettafels. Een geweldige combinatie met een neutrale gietvloer van Coatingvloer.nl.

Bescheiden

Een ronde eettafel past in elke eethoek. De tafel biedt voldoende ruimte, maar oogt bescheiden. En een ronde eettafel is helemaal hip volgens de laatste woontrends. Praktisch, stijlvol en modern. Zo ook deze schitterende houten eettafel met witte kuipstoelen van Vitra.

Zwarte eettafel

Wie op zoek is naar een strak ogende ronde eettafel zal verliefd worden op dit exemplaar. Een dik tafelblad, een geweldige ronde vorm en okergele stoelen die het afmaken. Door de gietvloer komt de tafel nog beter uit.

Ruimtelijk

Een ronde eettafel wordt vaak onterecht afgedaan als onpraktisch. Men denkt dat een vierkante tafel meer ruimte biedt. Niets is minder waar bewijst deze ronde boomstamtafel. De ronde tafel biedt zelfs plek voor 6 zitplaatsen. Maak het helemaal af met schitterende Dutchbone design stoelen. En bang voor krasjes op de gietvloer hoeft u niet te zijn. Alle tafel- en stoelpoten zijn voorzien van bescherming.

Eettafel met andere functie

Een ronde eettafel wordt niet altijd gekocht om daadwerkelijk als eettafel gebruikt te worden. Deze ronde tafel fungeert samen met de schitterende plant als decoratie. Handig om de boodschappen op te leggen voordat deze worden opgeborgen. De tafel én stoelen van HAY maken de moderne woonkamer helemaal af.

De voordelen van een ronde eettafel

Elkaar aankijken tijdens eens gesprek is gemakkelijker aan een ronde tafel. Degene naast u hoeft zich niet helemaal om te draaien. Bovendien is een tafel met ronde vormen geschikt voor elke ruimte. Combineer Pols Potten stoelen in verschillende stijlen voor een speels effect. Altijd een goede match met een meerkleurige gietvloer.

Bezoek onze showroom

Weet u al welke eettafel het wordt? Vindt dan de perfecte ondergrond voor uw nieuwe eettafel bij Coatingvloer.nl en maak een afspraak om onze showroom te bezoeken. Meer weten over de gietvloer prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.