Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

5x de mooiste eetkamers

Inspiratie voor uw eetkamer

Bekijk 5 schitterende eetkamers met een gietvloer als basis. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw eigen woning.

Tijdloos

Een fijne eetkamer herkent u gelijk. De ondergrond is neutraal, de opzet is ruim en de sfeer is gezellig. Een eetkamer waar het hele gezin aan kan eten en genieten. De dag doornemen. Plannen bespreken voor het weekend. Een eetkamer die een geheel vormt met de grijze gietvloer en witte wanden.

Midden in de woonkamer

Een eetkamer die overloopt in de woonkamer. Het kan. Combineer eten met ontspannen aan een schitterende houten eettafel die plek biedt voor 6 personen. Wissel stoelen af met een zitbank, en maak het geheel af met comfortabele kussentjes. Zorg wel voor viltjes onder de tafel en stoelen, zo blijft de gietvloer netjes.

Klassiek of modern?

Soms hoeft u niet te kiezen tussen een klassieke en moderne uitstraling. Deze stijlen kunnen namelijk prima gecombineerd worden. De eigentijdse betonvloer biedt voldoende ruimte voor de klassieke eettafel. Door de eetkamer dichtbij de grote raampartij te plaatsen, ontstaat een ruimtelijk effect.

Natuurlijk licht

Goede verlichting is optimaal voor een fijne eetkamer. Zo ook in deze eetruimte. De halfronde lampen complementeren het natuurlijke licht dat gemakkelijk binnenkomt. En wanneer het donker is, doen de lampen het werk. Er is gekozen voor veel lichte tinten. Zowel de wanden als de vloer vullen elkaar goed aan.

Geschikt voor kinderen

Een eetkamer in de hoek van de woonkamer. Gelijk na het eten op de bank neerploffen. Heerlijk. Maar eerst de tafel afruimen. En heeft uw kind geknoeid? Geen enkel probleem. De eetkamer is in een handomdraai weer schoon te maken. De gietvloer is namelijk vuilafstotend en vloeistofdicht. Een echte eetkamer die geschikt is voor het hele gezin.

Laat u adviseren

Is uw eetkamer toe aan een nieuwe look? Maak een afspraak en laat u inspireren en adviseren in onze showroom en vind de gietvloer uw eethoek afmaakt. Eerst meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan