Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

5x de mooiste eetkamers

Inspiratie voor uw eetkamer

Bekijk 5 schitterende eetkamers met een gietvloer als basis. Ontdek de eindeloze mogelijkheden voor uw eigen woning.

Tijdloos

Een fijne eetkamer herkent u gelijk. De ondergrond is neutraal, de opzet is ruim en de sfeer is gezellig. Een eetkamer waar het hele gezin aan kan eten en genieten. De dag doornemen. Plannen bespreken voor het weekend. Een eetkamer die een geheel vormt met de grijze gietvloer en witte wanden.

Midden in de woonkamer

Een eetkamer die overloopt in de woonkamer. Het kan. Combineer eten met ontspannen aan een schitterende houten eettafel die plek biedt voor 6 personen. Wissel stoelen af met een zitbank, en maak het geheel af met comfortabele kussentjes. Zorg wel voor viltjes onder de tafel en stoelen, zo blijft de gietvloer netjes.

Klassiek of modern?

Soms hoeft u niet te kiezen tussen een klassieke en moderne uitstraling. Deze stijlen kunnen namelijk prima gecombineerd worden. De eigentijdse betonvloer biedt voldoende ruimte voor de klassieke eettafel. Door de eetkamer dichtbij de grote raampartij te plaatsen, ontstaat een ruimtelijk effect.

Natuurlijk licht

Goede verlichting is optimaal voor een fijne eetkamer. Zo ook in deze eetruimte. De halfronde lampen complementeren het natuurlijke licht dat gemakkelijk binnenkomt. En wanneer het donker is, doen de lampen het werk. Er is gekozen voor veel lichte tinten. Zowel de wanden als de vloer vullen elkaar goed aan.

Geschikt voor kinderen

Een eetkamer in de hoek van de woonkamer. Gelijk na het eten op de bank neerploffen. Heerlijk. Maar eerst de tafel afruimen. En heeft uw kind geknoeid? Geen enkel probleem. De eetkamer is in een handomdraai weer schoon te maken. De gietvloer is namelijk vuilafstotend en vloeistofdicht. Een echte eetkamer die geschikt is voor het hele gezin.

Laat u adviseren

Is uw eetkamer toe aan een nieuwe look? Maak een afspraak en laat u inspireren en adviseren in onze showroom en vind de gietvloer uw eethoek afmaakt. Eerst meer weten over de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.