Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in woning in Utrecht

De perfecte gietvloer

De bewoners van dit schitterende nieuwbouwhuis in Utrecht kwamen in onze showroom met de vraag of we een perfecte gietvloer hadden. Perfect is natuurlijk erg subjectief en hangt af van wensen en mogelijkheden. Gaandeweg het gesprek kwamen we erachter wat voor hun de perfecte vloer was. Zij gaven aan dat comfort, uitstraling en kwaliteit belangrijk zijn, maar ook een snelle applicatietijd.

Jarenlange ervaring

Doordat we veel ervaring hebben met het plaatsen van gietvloeren, kregen zij een goed gevoel bij ons. In de showroom lieten we diverse gietvloeren zien en legde uit dat de mogelijkheden qua kleur en uitstraling eindeloos zijn. Daarnaast kennen we een snelle applicatietijd. De meest gietvloeren kunnen we al binnen 5 dagen aanbrengen.

“We waren op zoek naar de perfecte gietvloer. Ondanks dat dit van meerdere factoren afhangt, is Coatingvloer erin geslaagd om onze droomvloer op te leveren.”

Een gietvloer voor het hele huis

Toen zij in onze showroom binnenstapte, moest hun nieuwe woning nog gebouwd worden. Door op tijd na te denken over de gietvloer, konden we goed plannen. Een gietvloer aanbrengen in een nieuwbouwwoning is ook erg gunstig, omdat de woning dan nog helemaal leeg is. Uiteindelijk kozen ze voor een betonnen uitstraling op de begane grond met de Betonlook Gietvloer in de kleur Silika en lieten zij de eerste en tweede verdieping voorzien van een PU Gietvloer Greenline in de kleur Solo Steel.

Beton en polyurethaan

De combinatie van beton en polyurethaan zorgt voor een geweldige beleving. De vloer heeft namelijk een levendige uitstaling, maar zorgt tegelijkertijd voor rust door het naadloze karakter van de vloer. Ruimtes die normaal gescheiden van elkaar zijn, worden samengebracht met een gietvloer.

Vrijblijvend advies

Bent u benieuwd of we uw perfecte gietvloer kunnen realiseren? Maak dan nu een afspraak en laat u uitgebreid adviseren in onze showroom. Om een beter beeld te krijgen van de prijs kunt u vooraf een vrijblijvende offerte aanvragen.
[huge_it_portfolio id=”156″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.