Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een woning in Amstelveen

Een mooi geheel in huis

In een strak ontworpen huis in Amstelveen mochten we onlangs een nieuwe gietvloer plaatsen. Wat hierbij belangrijk was, is dat de vloer goed moest aansluiten bij de wandtegels en de betonstuc. Een gietvloer met een lichte tint had de voorkeur. We adviseerden daarom de PU Gietvloer in de kleur Betonlook Papier.

Eenvoudig te reinigen

De lichtkleurige gietvloer is niet alleen een meerwaarde voor het interieur, maar is ook nog eens zeer praktisch. De bewoners van het prachtige huis in Amstelveen hebben beide een drukke baan. Zij zochten daarom een vloer die onderhoudsvriendelijk was. En snel te reinigen. De PU Gietvloer voldoet aan deze eisen. Eenmaal per week stofzuigen en dweilen is voldoende. Hierdoor blijft de vloer lang mooi en kun je elke dag genieten van een stralende leefoppervlakte.

“Wat ons vooral aanspreekt is het onderhoudsvriendelijke karakter van de gietvloer en de functionaliteit. Modern, warm en stevig.”

Een gietvloer om verliefd op te worden

Het gezin uit Amstelveen werd verliefd op de gietvloer met betonnen look. Niet alleen door het onderhoudsarme karakter, maar ook door de warme uitstraling. En de functionaliteit. Zij wilde de vloer namelijk ook verleggen van de slaapkamers naar de badkamer, maar twijfelde of dit wel mogelijk was. Na onze uitleg waarin we vertelde dat een gietvloer 100% waterdicht is, en daarom juist geschikt is voor de badkamer, mochten we aan de slag.

Kom langs in onze showroom

Bent u benieuwd welke gietvloer bij uw interieur past? Maak dan een afspraak en laat u uitgebreid adviseren in onze showroom. Als u vooraf meer informatie wilt over de prijs, vraag dan alvast een vrijblijvende offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”155″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.