Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in een appartement in Den Haag

Een vloer met gevoel

Voor een gezin in Den Haag mochten we een nieuwe gietvloer plaatsen. Nadat alle kinderen het ouderlijk huis hadden verlaten, ging een langgekoesterde wens in vervulling: verhuizen naar Den Haag. Het stel vond een schitterend appartementje dat bijna helemaal voldeed aan hun wensen. Er moest alleen nog een nieuwe vloer in. Zij kozen voor een gietvloer met de uitstraling van beton.

Strak, naadloos en robuust

De gietvloer moest vooral een stoere en natuurlijke uitstraling hebben. Vooral geen ziekenhuisvloer dus. In onze showroom hebben we diverse gietvloeren laten zien, maar veel vloeren waren op het eerste gezicht nog net te strak. Totdat we de Design Betonvloer PURE lieten zien. Deze vloer is ook strak, maar vooral robuust en natuurlijk. Een vloer die écht leeft, en waar op geleefd mag worden.

“De gietvloer mocht best strak ogen, maar niet te strak. Een vloer die er levendig uitziet en een stoer karakter heeft, dat vinden we écht mooi. Daarom hebben we de keuze gemaakt voor De Design Betonvloer PURE.”

Betonvloer in huis

Een Design Betonvloer is een prima vloer voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer en zelfs in de badkamer. Dit gezin uit Den Haag koos ervoor om hun hele appartement te laten voorzien van de robuust ogende gietvloer. Zo kreeg de woning van 93 m2 een complete transformatie. Nadat de vloer gelegd was, werd de verhuizing gepland. Inmiddels woont het stel er al een aantal maandjes en zijn ze nog steeds zeer tevreden met hun gietvloer.

Profiteer van burenkorting

Er zijn een aantal manieren om een gietvloer goedkoper te maken. Zo kunt u meerdere ruimtes in een keer laten leggen. Want: hoe meer vierkante meters, hoe lager de prijs per vierkante meter. In plaats van alleen de woonkamer te laten doen, kunt u ervoor kiezen om de hele benedenverdieping te laten voorzien van een gietvloer. Een andere optie is om na te vragen of uw buren ook interesse hebben in een gietvloer. Wanneer er meerdere bewoners in uw appartementencomplex een gietvloer willen, profiteert iedereen van onze burenkorting. Van de korting wordt vooral gebruikt gemaakt bij nieuwbouwprojecten.

Bezoek onze showroom

Ook profiteren van onze burenkorting? Maak dan snel een afspraak en bezoek onze showroom. Voor meer informatie over de gietvloer prijs kunt u ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

[huge_it_portfolio id=”155″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.