Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in nieuwbouwwoning in Houten

Gietvloer na verhuizing

Een jong stel met kinderen uit Houten liet een prachtige nieuwbouwwoning bouwen. En zij wilde nu ook eindelijk een gietvloer. Dat kon prima, want zij bepaalden helemaal zelf hoe hun droomhuis eruit kwam te zien. Hun oude laminaatvloer lieten zij achter in hun oude woning en na de verhuizing konden zij zich verheugen op een nieuwe gietvloer.

Betonlook op de begane grond

De benedenverdieping van 100 m2 hebben we voorzien van een de Design Betonvloer in de kleur Perfect Grey. De grijze tinten zijn een goede match met het interieur, en in combinatie met de lichte keuken, heeft het geheel een ruimtelijk aanzicht.

“Een gietvloer onder én boven. Ons nieuwe huisje kan er de komende jaren weer tegenaan. Wat een verbetering ten opzichte van onze oude laminaatvloer.”

Strakke vloer in de slaapkamer

Zij wilden boven een strakke, robuuste en onderhoudsvriendelijke vloer. Maar wel een net iets andere look dan beneden. Daarom hebben we de mogelijkheden bekeken en diverse opties voorgelegd. De keuze is uiteindelijk op de PU Gietvloer Greenline Solo Steel gevallen. Zo zijn ook de kinderkamer en slaapkamer met elkaar verbonden.

Ook na verbouwing

We zien het steeds vaker: mensen kiezen voor een gietvloer wanneer zij een nieuwe woning laten bouwen. En vaak is dit een langgekoesterde wens die in vervulling gaat. Maar ook wanneer u een woning laat verbouwen, is een gietvloer een goede optie. Juist wanneer u een nieuwe keuken laat plaatsen of alle muren laat behandelen, is het een goed moment om uw huidige vloer eens kritisch onder de loep te nemen. Voldoet de vloer nog aan uw wensen en verkeert de vloer nog in goede staat?

Bezoek onze showroom

Bij Coating Vloer vertellen we u graag meer over de voordelen van een gietvloer. Een gietvloer in het echt ervaren? Maak een afspraak en bezoek onze showroom in Amsterdam. Wilt u eerst meer weten over het kostenplaatje? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”154″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.