Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer na verbouwing in Leidschendam

Moderne uitstraling

Na 30 jaar was dit gezin uit Leidschendam toe aan een nieuwe vloer. Zij hebben altijd genoten van een houten vloer, maar waren nu op zoek naar een vloer met een eigentijdse uitstraling. Door de verbouwing die gepland stond was dit het moment om een nieuwe, moderne vloer te kiezen: een gietvloer.

Verbouwing

We zien het steeds vaker. Klanten die altijd een houten vloer hebben gehad, en na een aantal jaar behoefte hebben aan iets anders. Een gietvloer is daarom de ideale vloer. Vooral ten opzichte van een houten vloer. Het onderhoud is minimaal, de uitstraling is modern en strak en het comfort is geweldig. Een gietvloer geeft een woning een compleet nieuw gevoel

“Onze woning voelde weer helemaal als nieuw. Die gietvloer maakt het helemaal af. De moderne uitstraling is geweldig en de beleving idem.”

Een geheel met het interieur

Het gezin koos uiteindelijk voor een PU Gietvloer met betonlook in de kleur Urban Grey. Over de kleur is goed nagedacht, zodat deze mooi zou aansluiten op de inrichting. Het oppervlak van 90 vierkante meter ziet er nu weer als nieuw uit.

Benedenverdieping

In dit geval hebben we de hele bedenverdieping voorzien van een gietvloer. Zo loopt de woonkamer naadloos over in de keuken en de hal. Een gietvloer is echter geschikt voor elke ruimte, zo ook in de slaapkamer en zelfs in de badkamer.

Bezoek onze showroom

Gaat u binnenkort verbouwen en wilt u een nieuwe vloer? We vertellen u graag meer over de voordelen van een gietvloer. Maak een afspraak om onze showroom in Amsterdam te bezoeken. Voor meer informatie over de prijs vraagt u een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.