Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer met vloerverwarming in Rotterdam

Dunne vloer

Begin dit jaar hadden we een jong stel op bezoek in onze showroom. Zij waren op zoek naar een vloer voor hun nieuwbouwwoning. Omdat zij een vloerverwarming met warmtepomp hebben, vertelden wij dat een gietvoer een perfecte match is voor hun woning. Een gietvloer is een vrij dunne vloer. Hierdoor bereikt de warmte van de vloerverwarming sneller de ruimte.

Geen tegel- en houtenvloer

Tegels vonden ze niet mooi. En ook marmoleum had, door de zichtbare naden, niet hun voorkeur. Hout vonden ze wel leuk. Echter heeft een houten vloer twee nadelen. De warmte wordt veel minder snel verspreid en de vloer kan gaan uitzetten. Ons advies was daarom ook om een dunne gietvloer te nemen, in het hele huis.

Schitterend resultaat

Het jonge gezin liet ons onlangs weten nog zeer tevreden te zijn met PU Gietvloer Green Line Solo Basic van 135 m2. De vloerverwarming met warmtepomp werkt optimaal en ze genieten dagelijks van een aangename temperatuur in huis. Ook de jongste bewoner van het huis kan de vloer waarderen. Hij speelt er graag op met zijn spelgoed en beleeft er de spannendste avonturen. Een schitterend naadloos en aangenaam resultaat.

“We genieten dagelijks van onze schitterende vloer. Vooral onze kleine speelt er heerlijk op. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een kindvriendelijke gietvloer!”

Onderhoudsarm

De gietvloer past uitstekend bij een woning waarin geleefd wordt. En waarin niet veel tijd is voor onderhoud. De PU gietvloer is namelijk zeer onderhoudsvriendelijk en straalt alweer na slechts een simpele schoonmaakbeurt. Ideaal voor gezinnen waarin beide ouders werken en kinderen opgroeien.

Een echte gezinsvloer

Bent u ook op zoek naar een kindvriendelijke gezinsvloer, die geschikt is voor vloerverwarming? Maak dan een afspraak voor een kennismaking in onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan. Hoe groter de oppervlakte, des te lager uw prijs per vierkante meter.

[huge_it_portfolio id=”152″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.