Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in een appartement in Amsterdam

Keuzevrijheid

Onze klant uit Amsterdam was op zoek naar wat anders, dan de gebruikelijke houtvloer. Toen zij eenmaal langskwamen bij onze showroom, namen ze meerdere samples mee naar huis om te kijken hoe deze in hun woning eruitzagen. Ze waren verbaasd over de hoeveelheid mogelijkheden van de gietvloer. Door de vele kleuren, besloten ze stap voor stap een selectie te maken van de mooiste kleuren, totdat ze tot hun keuze kwamen.

Een onderhoudsvriendelijke vloer

Naast de ruime keuze voor de kleur was een andere belangrijke eis dat de vloer makkelijker in het onderhoud zou zijn. Doordat een gietvloer compleet naadloos is en een lichte elastische eigenschap heeft, is hij duurzaam en geniet u jarenlang van eenzelfde uitstraling. Dankzij de goede kwaliteit is een gietvloer uiterst geschikt voor een gezin met kinderen.

Afwachten op het resultaat

Eenmaal besloten werd de vloer netjes gelegd in de woning. De klant was te spreken over de vriendelijke vloerenleggers die vakkundig hun werk uitvoerden. De leggers waren streng over het bezoeken van het project, maar dit was achteraf wel te begrijpen. We willen tijdens de droogperiode van de vloer geen stof of vuil achterlaten. De klant begreep dat minimaal bezoek daarom belangrijk was voor het perfecte resultaat!

Gietvloer x hout

We zijn inmiddels al enkele weken verder en de PU Gietvloer van 107 m² is volledig in gebruik genomen. Het is de klant opgevallen dat de bijzondere kleur die zij hebben uitgekozen ervoor heeft gezorgd dat er een strand-en-duinen-thema is ontstaan. Ze gaven aan dat hun houten interieur nu nog beter uitkomt, omdat het voorheen vloekte met de houten vloer.

Ook op zoek naar een strandthema?

Met onze gietvloer maakt u een goed begin. Maak een afspraak om ook eens langs te komen bij onze showroom of vraag direct online een offerte bij ons op. Hoe meer vierkante meters u afneemt, hoe hoger uw korting!

[huge_it_portfolio id=”151″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.