Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Design betonvloer ECO in woning Almere

Een gezin in Almere koos onlangs voor een design betonvloer ECO in de kleur Perfect Grey. Voorheen hadden ze een zwarte vloer, waarop onder andere stof en vuil goed te zien was. Aan ons de uitdaging een vloer te vinden die vuil en stof niet al te duidelijk laat zien. Na een bezoekje aan onze showroom kozen ze voor de kleur ECO Perfect Grey.

Eigenschappen van een design betonvloer

Een design betonvloer wordt gemaakt van 90% cement en 10% polyurethaan. Hierdoor geniet u altijd van het mooie en industriële van beton, plus de warme en hygiënische kenmerken van polyurethaan. Een design betonvloer is een echte stoere en robuuste vloer die uiterst slijt- en stootvast is. Ook is dit type gietvloer zeer onderhoudsarm en duurzaam.

Industrieel, maar warm

De design betonvloer is dé vloer voor wie thuis een industriële en warme sfeer wil hebben. Dit type gietvloer combineert goed met zo’n beetje al het meubilair, maar springt er echt uit bij bijvoorbeeld bruine, groene en zwarte tinten. Omdat u een design betonvloer uitstekend kunt combineren met vloerverwarming, voelt de vloer ook letterlijk warm aan.

“Online sprong Coatingvloer boven de concurrentie uit en na de showroom bezocht te hebben, wilden we hier onze vloer bestellen.”

De juiste vloer

De klant had al ervaring met een donkere vloer en kende de nadelen hiervan. We gingen dus op zoek naar een mooie vloer waarbij stof en vuil minder snel zichtbaar zijn. Na een uitvoerig bezoek aan onze showroom koos het gezin voor een elegante grijze kleur. Deze industriële look complementeert de woning uitstekend en past perfect bij het meubilair.

Bezoek onze showroom

Bent u ook op zoek naar een nieuwe gietvloer? Wellicht is een design betonvloer dan wel iets voor u. Neem contact met ons op om inspiratie op te doen in onze showroom of vraag direct een offerte aan voor een scherpe prijsindicatie.

[huge_it_portfolio id=”162″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.