Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in nieuwbouwwoning op Cruquius

Op Cruquius worden meer dan 15 nieuwe woon- en werkgebouwen gerealiseerd. Van townhouses en tiny lofts tot stadswoningen en penthouses. Speciaal voor ondernemers met een bedrijf aan huis biedt Cruquius de townhouse workplaces; een woon- en werkgedeelte in één pand.

Bent u de eigenaar van een van de vele panden op Cruquius en bent u nog op zoek naar een mooie, sterke en strakke gietvloer? Coatingvloer.nl is uw vloerspecialist! Profiteer bovendien van een riante korting.

Wonen aan het water

Dit schiereiland in Amsterdam-Oost is omringd door water en is daarmee vooral in de zomer een bruisende plek van plezier en sport. Dit up and coming gedeelte van Amsterdam is nagenoeg gelegen aan de Indische buurt en ligt op loopafstand van het centrum onze hoofdstad. Mede dankzij deze uitstekende bereikbaarheid is Cruquius een plek waar veel singels, partners en gezinnen zich willen vestigen.

Grote en kleine woningen

Van penthouses tot tiny lofts, op Cruquius is alles te vinden. De penthouses zijn zeer ruim en zijn in de basis van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan een Quooker, oven-magnetroncombinatie en inductiekookplaat. De tiny lofts zijn speciaal op hun eigen manier. Door de uitschuifbare keuken en slimme toegang tot bijvoorbeeld het koffiezetapparaat maakt u het woongedeelte in een handomdraai een stuk ruimer. Het bed is toegankelijk via een kleine ladder met daaronder voldoende ruimte om kleding op te bergen. Ook is er ruimte voor een wasmachine en heeft u in de opslag onder het bed nog een kubieke meter extra ruimte.

Projectkorting op uw gietvloer?

Kiest u samen met uw buren voor een gietvloer, dan krijgt u een mooie korting op de totale offerteprijs. Dit betekent natuurlijk niet dat jullie allemaal dezelfde vloer moeten kiezen. Wij bieden de korting aan op basis van het aantal vierkante meters.

Neem contact met ons op en maak een afspraak om onze showroom te bekijken of vraag direct een offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”163″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.