Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in uw nieuwe woning in de Houthavens

Het Amsterdamse nieuwbouwproject de Houthavens is in volle gang. Ooit losten vrachtschepen uit heel Europa hier hun vracht, maar nu worden er prachtige woningen gebouwd. De wijk kenmerkt zicht door veel water en groen. Een heerlijke plek om te wonen! Bent u de gelukkige eigenaar van een nieuwe woning in deze nieuwbouwwijk? Dan willen we u graag meer vertellen over onze gietvloeren.

Wonen in de Houthavens

De Amsterdamse wijk de Houthavens heeft een centrale locatie op slechts twee kilometer van Amsterdam Centraal. De wijk bestaat uit drie delen, Baken, Pier2 en En Bloc. De wijk Baken ligt direct aan het IJ en bestaat uit kleurrijke woningen in verschillende grootten. De bewoners die direct aan de kade wonen kunnen eventueel hun eigen bootje aanmeren. De wijk Pier2 ligt als één lange pier in het water. Deze wijk heeft eengezinswoningen met vier tot vijf verdiepingen met stuk voor stuk een geweldig uitzicht. De derde wijk En Bloc kenmerkt zich door blokvormige appartementencomplexen van verschillende grootten, met tussen de complexen een groen park.

De ontwikkelingen van de Houthavens

Er zijn al verschillende gebouwen opgeleverd in de wijk, waaronder ook de eerste woningen. Maar er wordt nog hard doorgebouwd. Bijna alle woningen zijn inmiddels verkocht, maar als u er snel bij bent heeft u nog kans om ook in deze prachtige wijk te komen wonen. Over vier jaar verwacht men klaar te zijn met de bouw van de Houthavens.

Een gietvloer in uw woning in de Houthavens

Zodra u de woning van uw dromen heeft gevonden is het tijd om na te denken over het interieur. De gietvloeren van Coatingvloer.nl passen perfect bij de moderne woningen in de Houthavens. Een gietvloer is een prachtige vloer met een unieke uitstraling. Bij Coatingvloer.nl heeft u de keuze uit een groot aanbod aan kleuren en stijlen. Zo vind u altijd een gietvloer die bij uw smaak past. Daarnaast is een gietvloer ook erg praktisch. De vloer is sterk, hygiënisch en goed te combineren met vloerverwarming. Als u verhuist naar een nieuwbouwwoning dan heeft u bij ons de mogelijkheid om te genieten van burenkorting.

Een duurzame vloer

De Houthavens wordt een 100% klimaatneutrale wijk. En wat is er mooier dan dit streven doorvoeren in het interieur van uw woning? Kies dan voor een gietvloer. Want de materialen voor onze gietvloeren worden geproduceerd in de groenste fabriek van Nederland met een CO2-neutrale productie. Een gietvloer is een duurzame vloer die jarenlang meegaat.

Een offerte aanvragen

Heeft u interesse in een gietvloer van Coatingvloer.nl? Vraag dan direct online een vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op om een afspraak te maken in onze showroom.

[huge_it_portfolio id=”49″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.