Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Hoofddorp

Het is erg slim om in een nieuwbouwwoning een Design betonvloer ECo te laten plaatsen. Want een betonvloer kan door ons vaak al voor de oplevering worden gelegd. Zo kunt u meteen van de vloer genieten en kunt u sneller verhuizen. Daarnaast staat de naadloze vloer erg mooi in een strakke nieuwbouwwoning. Zo ook in deze woning in Hoofddorp.

Een design betonvloer

Er is door de bewoners van deze woning gekozen voor een Design betonvloer ECO in de tint ‘ Perfect Grey’. Dit is onze meest populaire kleur. Wij hebben in totaal op 80 vierkante meter de betonvloer aangebracht. De bewoners van deze woning zijn een gezin met twee kinderen. Voor gezinnen is een betonvloer een perfecte vloer. De vloer is namelijk erg comfortabel, wat de vloer ook veilig maakt voor jonge kinderen. Daarnaast is de naadloze vloer vochtwerend en daardoor makkelijk schoon te maken.

We zijn erg blij met de vloer. Hij ligt er erg mooi bij. Ook is het zo fijn dat hij  makkelijk schoon te maken is.

Lichte en open woning

De moderne woning is licht en open. De woonkamer, eetkamer en de keuken zijn allemaal met elkaar verbonden. Het is één mooie open ruimte. De woonkamer ligt direct aan de tuin en door de hoge glazen deuren komt veel licht naar binnen. De Design betonvloer ECO komt prachtig uit in het licht.

Sfeervol interieur

De betonvloer vormt een mooie basis van een sfeervol interieur. De woning is minimalistisch ingericht, maar er is er zijn ook verschillende warme kleuren gebruikt. Vooral de prachtige leren bank en leren stoelen brengen kleur in de ruimte. Daarnaast zijn er opvallende schilderijen opgehangen en zien we hier en daar mooie planten. Het geheel is modern en sfeervol.

Een gietvloer bij u thuis?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze Design Betonvloer ECO? Of heeft u interesse in een van onze andere naadloze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren.

[huge_it_portfolio id=”52″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.