Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in de woning van een interieur designer

Interieur designer Machteld Rijnten heeft haar eigen woning in Amsterdam volledig verbouwd. Wat een eetkamer met neutrale kleuren was is nu een kleurrijke keuken geworden. Ook is de vloer vervangen door een plintloze gietvloer. Wij hebben er op 85 vierkante meter een gietvloer geplaatst.

Een plintloze gietvloer

De PU gietvloer Green Line is volledig naadloos. Omdat de vloer door ons team met de hand wordt aangebracht kan de vloer aan de randen vlak worden afgewerkt waardoor er geen plinten nodig zijn. Voor een mooi strak uiterlijk. Een plintloze vloer ziet er erg mooi uit. Toch kiezen veel mensen wel voor plinten, omdat ze het mooi vinden, maar ook omdat het de muur en de vloer beschermd.

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming

In deze woning hebben we voordat we de gietvloer hebben aangebracht eerst vloerverwarming geplaatst. Omdat een gietvloer een dunne vloer is, is de vloer goed te combineren met vloerverwarming. De vloer past zicht snel aan aan de warmte van de vloerverwarming en de warmte verspreid zich snel in de ruimte. Wanneer u vloerverwarming combineert met een gietvloer kan vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt worden. Vloerverwarming is een fijne manier van verwarmen, de vloer heeft altijd een aangename temperatuur en er zijn geen radiotoren die in het zicht staan. U kunt bij ons terecht voor zowel een gietvloer als vloerverwarming.

Een duurzame vloer

Het bedrijf van Machteld, Sirkulèr, focust interieurdesign met een positieve impact. In haar design gebruikt ze tweedehands materialen en zo veel mogelijk ecologische opties. De PU gietvloer Green Line past perfect bij deze denkwijze. De materialen voor deze duurzame vloer worden vervaardigd in de groenste fabriek van Nederland. Daarnaast is een gietvloer een sterke vloer die lang mee gaat.

De gietvloer is super comfortabel! Daarnaast past hij precies bij mijn ecologische en duurzame principes. Ik vind het geweldig dat hij uit de groenste fabriek van Nederland komt.

Een doordacht interieur

Het interieur van de woning is schitterend. Er wordt slim gebruik gemaakt van de ruime er zijn verschillende kleuren en materialen gebruikt. De meubels hebben vooral een industriële uitstraling, maar de algehele stijl is uniek. Ook de slaapkamer is prachtig, met als eye-catcher het bijzondere koperen bad. Machteld: “Ik heb voor een lichte kleur gekozen voor de gietvloer. In combinatie met een licht plafond en donkerdere wanden maakt dit de ruimte hoger en ruimer.”

Een gietvloer bij u thuis?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze PU gietvloer Green Line? Of heeft u interesse in een van onze andere naadloze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren.

[huge_it_portfolio id=”53″]

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.