Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in de woning van een interieur designer

Interieur designer Machteld Rijnten heeft haar eigen woning in Amsterdam volledig verbouwd. Wat een eetkamer met neutrale kleuren was is nu een kleurrijke keuken geworden. Ook is de vloer vervangen door een plintloze gietvloer. Wij hebben er op 85 vierkante meter een gietvloer geplaatst.

Een plintloze gietvloer

De PU gietvloer Green Line is volledig naadloos. Omdat de vloer door ons team met de hand wordt aangebracht kan de vloer aan de randen vlak worden afgewerkt waardoor er geen plinten nodig zijn. Voor een mooi strak uiterlijk. Een plintloze vloer ziet er erg mooi uit. Toch kiezen veel mensen wel voor plinten, omdat ze het mooi vinden, maar ook omdat het de muur en de vloer beschermd.

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming

In deze woning hebben we voordat we de gietvloer hebben aangebracht eerst vloerverwarming geplaatst. Omdat een gietvloer een dunne vloer is, is de vloer goed te combineren met vloerverwarming. De vloer past zicht snel aan aan de warmte van de vloerverwarming en de warmte verspreid zich snel in de ruimte. Wanneer u vloerverwarming combineert met een gietvloer kan vloerverwarming als hoofdverwarming gebruikt worden. Vloerverwarming is een fijne manier van verwarmen, de vloer heeft altijd een aangename temperatuur en er zijn geen radiotoren die in het zicht staan. U kunt bij ons terecht voor zowel een gietvloer als vloerverwarming.

Een duurzame vloer

Het bedrijf van Machteld, Sirkulèr, focust interieurdesign met een positieve impact. In haar design gebruikt ze tweedehands materialen en zo veel mogelijk ecologische opties. De PU gietvloer Green Line past perfect bij deze denkwijze. De materialen voor deze duurzame vloer worden vervaardigd in de groenste fabriek van Nederland. Daarnaast is een gietvloer een sterke vloer die lang mee gaat.

De gietvloer is super comfortabel! Daarnaast past hij precies bij mijn ecologische en duurzame principes. Ik vind het geweldig dat hij uit de groenste fabriek van Nederland komt.

Een doordacht interieur

Het interieur van de woning is schitterend. Er wordt slim gebruik gemaakt van de ruime er zijn verschillende kleuren en materialen gebruikt. De meubels hebben vooral een industriële uitstraling, maar de algehele stijl is uniek. Ook de slaapkamer is prachtig, met als eye-catcher het bijzondere koperen bad. Machteld: “Ik heb voor een lichte kleur gekozen voor de gietvloer. In combinatie met een licht plafond en donkerdere wanden maakt dit de ruimte hoger en ruimer.”

Een gietvloer bij u thuis?

Wilt u meer informatie ontvangen over onze PU gietvloer Green Line? Of heeft u interesse in een van onze andere naadloze vloeren? Neem dan gerust contact met ons op. We maken graag een afspraak met u in onze showroom, waar we u meer kunnen vertellen over de diverse gietvloeren die we leveren en de mogelijkheden die er zijn. Coatingvloer.nl heeft jaren ervaring met het aanbrengen van gietvloeren.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan