Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Transparante vloercoating in een kantoor in Schiphol

In dit kantoor in Schiphol heeft de vloer al heel wat te verduren gehad. Er zijn verfspetters, reparaties en slijtages op de vloer te zien. Net zoals leer mooier wordt als het ouder wordt, is deze vloer ook prachtig door al zijn unieke oneffenheden. Toch was de ondervloer op zichzelf niet heel praktisch want te vloer was moeilijk schoon te houden en niet erg sterk. Wij hebben over de vloer een Transparant Glas Systeem aangebracht. Deze transparante vloercoating geeft de bestaande vloer een upgrade. In totaal hebben we op ruim 400 vierkante meter de transparante vloercoating aangebracht.

Wat is een Transparant Glas Systeem?

Een Transparant Glas Systeem is transparante vloercoating dat we over een bestaande vloer aanbrengen. De vloercoating beschermt de onderliggende vloer en maakt de vloer naadloos en vochtwerend. Door een Transparant Glas Systeem blijft de vloer veel langer mooi en krijgt de vloer praktische eigenschappen. Het is dé manier om van de uitstraling van de bestaande vloer te blijven genieten terwijl de vloer wel een upgrade krijgt.

De vloer is met alle werking welke je onder de coating ziet erg speels, dat biedt een leuk contrast met beroep wat wij beoefenen.

De diverse opties van vloercoating

Bij vloercoating brengen we een topcoating aan over een bestaande vloer. Dit kan in een transparante variant, zodat de ondervloer nog goed te zien is, maar u kunt ook kiezen voor vloercoating met een kleur. Daarnaast heeft u de keuze uit een matte of glanzende afwerking en zijn er extra opties als een anti-sliplaag.

Heeft u interesse in vloercoating?

Heeft u interesse in transparante vloercoating? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”55″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.