Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer in een nieuwbouwwoning in Amersfoort

In deze moderne nieuwbouwwoning in Amersfoort hebben we een Design betonvloer ECO geplaatst. Zowel op de benedenverdieping als op de eerste verdieping ligt nu een naadloze betonvloer. In totaal op 150 vierkante meter.

Een grijze betonvloer

De bewoners van de woning hebben gekozen voor een betonvloer in de tint ‘ Perfect Grey’. Dit is onze populairste tint. De naam zegt het al, het is de perfecte tint grijs! Grijs is een geliefde kleur voor een betonvloer, omdat het erg makkelijk met andere kleuren te combineren is. Daarnaast is het tijdloos. Ook is grijs praktisch, want vuil is er minder snel op te zien. De bewoners hebben voor deze kleur gekozen omdat ze houden van minimalistische kleuren als grijs en zwart.

Onze ervaring met Coatingvloer.nl is erg goed. We zijn tevreden zowel over de uitvoering als over de begeleiding.

Een betonvloer combineren met vloerverwarming

Een Design betonvloer ECO is erg goed te combineren met vloerverwarming. Omdat de vloer dun en elastisch is, past de vloer zich goed en snel aan aan de warmte van de verwarming. Zo kan de warmte snel in de ruimte verspreiden. Mede daarom hebben de bewoners van deze woning gekozen voor een betonvloer.

Een stoer en modern interieur

Het interieur van deze woning doet bijna zakelijk aan. Het is stoer en modern. We zien veel grijs, wit en zwart. De meubels hebben strakke vormen, wat ook geldt voor het prachtige kookeiland. Er is ook hout gebruikt. Zo is een opvallende hoek met verticale houten planken die we ook in de keuken zien, een grote houten kast en een houten tafel. Een schitterend kleurrijk schilderij van een olifant brengt meer kleur in de ruimte. In de woonkamer vormt een groot zwart vloerkleed een contrast met de grijze gietvloer. Dit maakt de zithoek één mooi geheel. De grijze Design betonvloer ECO staat perfect bij dit moderne interieur.

Een betonvloer van Coatingvloer.nl

Heeft u interesse in een betonvloer van Coatingvloer.nl? Neem dan gerust contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u de verschillende opties bekijken. Wilt u eerst meer weten over de prijs van een betonvloer? Vraag dan online een vrijblijvende offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”67″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.