Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Renovatie van de trap in het pand van Coatingvloer.nl

In het pand van Coatingvloer.nl was de trap aan een nieuw jasje toe.  De trap verbindt de showroom op de begane grond, met de kantoren en de betonvloer showroom op de eerste verdieping. De monteurs van Stairz Traprenovatie hebben de trap gerenoveerd en nu lopen de medewerkers en bezoekers van Coatingvloer.nl over een prachtige trap op en neer.

Lichte kleuren en hout

De trap is gerenoveerd met nieuwe overzettreden, stootborden een stukje laminaat en sluitlijsten. De overzettreden van de trap zijn bekleed met Pure Oak. Het hout heeft een rustige uitstraling en lijken zwevend te liggen door dat er tussen de treden witte stootborden zijn geplaatst (de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). Het Pure Oak staat mooi bij de kleur van de gietvloer, Solo Schelp. De net afgewerkte trap en de naadloze en strakke gietvloer gaan goed samen.

Een nette afwerking

Naast het bekleden van de traptreden hebben we ook de drempel bovenaan de trap in dezelfde kleur gespoten als de trapleuningen. Alle kleuren passen zo goed bij elkaar. Ook hebben we het middengedeelte netjes afgewerkt met plinten. Het renoveren van de hoektrap van Coatingvloer.nl hebben we in twee dagen uitgevoerd.

De Gietvloerspecialist Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van gietvloeren en andere naadloze vloeren. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en brengt zowel bij bedrijven als bij particulieren vloeren aan. Neem gerust contact op met Coatingvloer.nl als u interesse heeft in een gietvloer. De trap maakt deel uit van de showroom, die u op afspraak kunt bezoeken. Dan kunt u zelf het resultaat bekijken.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan