Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Renovatie van de trap in het pand van Coatingvloer.nl

In het pand van Coatingvloer.nl was de trap aan een nieuw jasje toe.  De trap verbindt de showroom op de begane grond, met de kantoren en de betonvloer showroom op de eerste verdieping. De monteurs van Stairz Traprenovatie hebben de trap gerenoveerd en nu lopen de medewerkers en bezoekers van Coatingvloer.nl over een prachtige trap op en neer.

Lichte kleuren en hout

De trap is gerenoveerd met nieuwe overzettreden, stootborden een stukje laminaat en sluitlijsten. De overzettreden van de trap zijn bekleed met Pure Oak. Het hout heeft een rustige uitstraling en lijken zwevend te liggen door dat er tussen de treden witte stootborden zijn geplaatst (de staande delen achter de trede welke aansluit op de bovenliggende trede). Het Pure Oak staat mooi bij de kleur van de gietvloer, Solo Schelp. De net afgewerkte trap en de naadloze en strakke gietvloer gaan goed samen.

Een nette afwerking

Naast het bekleden van de traptreden hebben we ook de drempel bovenaan de trap in dezelfde kleur gespoten als de trapleuningen. Alle kleuren passen zo goed bij elkaar. Ook hebben we het middengedeelte netjes afgewerkt met plinten. Het renoveren van de hoektrap van Coatingvloer.nl hebben we in twee dagen uitgevoerd.

De Gietvloerspecialist Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is specialist op het gebied van gietvloeren en andere naadloze vloeren. Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam en brengt zowel bij bedrijven als bij particulieren vloeren aan. Neem gerust contact op met Coatingvloer.nl als u interesse heeft in een gietvloer. De trap maakt deel uit van de showroom, die u op afspraak kunt bezoeken. Dan kunt u zelf het resultaat bekijken.

[huge_it_portfolio id=”68″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.