Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in Alphen aan den Rijn

In de eerste instantie wilden de bewoners van deze woning kiezen voor een visgraat vloer, waarbij houten elementen in een visgraat vorm worden gelegd. Maar dit werd afgeraden door de interieurontwerpster, omdat een visgraat vloer moeilijk te combineren is met meubels. In plaats daarvan is er gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint ‘Chique’. Een prachtige vloer met een rustige uitstraling die in tegenstelling tot een visgraat vloer makkelijk te combineren is. Het visgraat effect is nu te zien op een wand in de slaapkamer.

Een betonlook gietvloer

Er is door de bewoners gekozen voor een betonlook effect, voor een speelser resultaat. Een solo tint is te statisch voor de smaak van de bewoners. Voor een betonlook effect gebruiken we twee tinten, waardoor je een licht lijnenspel in de vloer ziet zitten. Omdat elke gietvloer met de hand wordt aangebracht is elke betonlook gietvloer hierdoor uniek. We hebben de PU Gietvloer Green Line in de gehele woning aangebracht. In totaal op 160 vierkante meter.

De betonlook gietvloer staat prachtig! Hij ligt er heel mooi in en is inderdaad goed te combineren.

Een stijlvol interieur

De woning is stijlvol ingericht. In de hele woning zijn rustige tinten als grijs, wit, taupe en zwart gebruikt. In de woonkamer is een sfeervolle hoek gecreëerd met de mooie hoekbank, een haard en diverse decoraties. In de slaapkamer is het mooi om te zien hoe de gietvloer naadloos overloopt in de inloopkast. Het vloerkleed onder het bed breekt hier de overeenkomende grijstinten van het bed en de vloer. Ook in de keuken, waar gekozen is voor een schitterende minimalistisch keukenblok, staat de naadloze PU Gietvloer Green Line mooi.

Heeft u interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”24″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.