Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in Alphen aan den Rijn

In de eerste instantie wilden de bewoners van deze woning kiezen voor een visgraat vloer, waarbij houten elementen in een visgraat vorm worden gelegd. Maar dit werd afgeraden door de interieurontwerpster, omdat een visgraat vloer moeilijk te combineren is met meubels. In plaats daarvan is er gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint ‘Chique’. Een prachtige vloer met een rustige uitstraling die in tegenstelling tot een visgraat vloer makkelijk te combineren is. Het visgraat effect is nu te zien op een wand in de slaapkamer.

Een betonlook gietvloer

Er is door de bewoners gekozen voor een betonlook effect, voor een speelser resultaat. Een solo tint is te statisch voor de smaak van de bewoners. Voor een betonlook effect gebruiken we twee tinten, waardoor je een licht lijnenspel in de vloer ziet zitten. Omdat elke gietvloer met de hand wordt aangebracht is elke betonlook gietvloer hierdoor uniek. We hebben de PU Gietvloer Green Line in de gehele woning aangebracht. In totaal op 160 vierkante meter.

De betonlook gietvloer staat prachtig! Hij ligt er heel mooi in en is inderdaad goed te combineren.

Een stijlvol interieur

De woning is stijlvol ingericht. In de hele woning zijn rustige tinten als grijs, wit, taupe en zwart gebruikt. In de woonkamer is een sfeervolle hoek gecreëerd met de mooie hoekbank, een haard en diverse decoraties. In de slaapkamer is het mooi om te zien hoe de gietvloer naadloos overloopt in de inloopkast. Het vloerkleed onder het bed breekt hier de overeenkomende grijstinten van het bed en de vloer. Ook in de keuken, waar gekozen is voor een schitterende minimalistisch keukenblok, staat de naadloze PU Gietvloer Green Line mooi.

Heeft u interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan