Een betonlook gietvloer in Alphen aan den Rijn | Coatingvloer.nl
  • Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 145 beoordelingen
  • Hoge kwaliteit vloeren op maat
  • Ruime keuze aan gietvloeren
  • Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in Alphen aan den Rijn

Een gietvloer in Alphen aan den Rijn

In de eerste instantie wilden de bewoners van deze woning kiezen voor een visgraat vloer, waarbij houten elementen in een visgraat vorm worden gelegd. Maar dit werd afgeraden door de interieurontwerpster, omdat een visgraat vloer moeilijk te combineren is met meubels. In plaats daarvan is er gekozen voor een betonlook gietvloer in de tint ‘Chique’. Een prachtige vloer met een rustige uitstraling die in tegenstelling tot een visgraat vloer makkelijk te combineren is. Het visgraat effect is nu te zien op een wand in de slaapkamer.

Een betonlook gietvloer

Er is door de bewoners gekozen voor een betonlook effect, voor een speelser resultaat. Een solo tint is te statisch voor de smaak van de bewoners. Voor een betonlook effect gebruiken we twee tinten, waardoor je een licht lijnenspel in de vloer ziet zitten. Omdat elke gietvloer met de hand wordt aangebracht is elke betonlook gietvloer hierdoor uniek. We hebben de PU Gietvloer Green Line in de gehele woning aangebracht. In totaal op 160 vierkante meter.

De betonlook gietvloer staat prachtig! Hij ligt er heel mooi in en is inderdaad goed te combineren.

Een stijlvol interieur

De woning is stijlvol ingericht. In de hele woning zijn rustige tinten als grijs, wit, taupe en zwart gebruikt. In de woonkamer is een sfeervolle hoek gecreëerd met de mooie hoekbank, een haard en diverse decoraties. In de slaapkamer is het mooi om te zien hoe de gietvloer naadloos overloopt in de inloopkast. Het vloerkleed onder het bed breekt hier de overeenkomende grijstinten van het bed en de vloer. Ook in de keuken, waar gekozen is voor een schitterende minimalistisch keukenblok, staat de naadloze PU Gietvloer Green Line mooi.

Heeft u interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Showroom

Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken!

Postadres:
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

T: 020 - 845 26 50
E: info@coatingvloer.nl

Renovatie van de trap in het pand van Coatingvloer.nl
Een grijze gietvloer in een appartement in Beverwijk