Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een grijze gietvloer in een appartement in Beverwijk

In dit moderne appartement in Beverwijk hebben we een PU Gietvloer Green Line aangebracht. In totaal op zo’n 65 vierkante meter. De vloer staat erg goed bij de strakke inrichting van het appartement.

Een industriële gietvloer

De bewoner van deze woning is pas net verhuisd, maar de keuken is al volledig af en ziet er schitterend uit. Met een strak zwart keukenblok, een naadloze grijze gietvloer en een stoere houten tafel. Een betere combinatie is er bijna niet. Het is stijlvol en tijdloos. De bewoner is dan ook erg blij met de gietvloer: “Ik heb erg getwijfeld om een PVC vloer te nemen maar toen ik een gietvloer zag was ik meteen om. Onder de gietvloer ligt vloerverwarming en dit gaat erg goed samen. Ook dat is een voordeel!”.

Gekozen voor een grijstint

De PU Gietvloer Green Line heeft de kleur ‘Solo Steel’. Grijs is een perfecte kleur voor een gietvloer want het is neutraal en praktisch. De bewoner over de kleur: “De kleur is perfect. Ik had eerst nog een crèmekleur overwogen, maar ik ben toch gegaan voor grijs omdat het meer bij mijn industriële stijl past”.

Het was geweldig om te zien hoe de vloer naadloos werd aangebracht. Het gehele team van Coatingvloer werkt netjes. Het resultaat is erg mooi en ik krijg veel positieve reacties van mensen om me heen over de vloer!

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Een PU Gietvloer Green Line is erg goed te combineren met vloerverwarming. Omdat een gietvloer erg dun is, namelijk slechts 2 tot 3 minimeter dik, en omdat de vloer snel de warmte van de vloerverwarming overneemt, verspreidt de warmte van een gietvloer snel in de ruimte. De combinatie van vloerverwarming en een gietvloer is energiezuinig. Zo kan de vloerverwarming als hoofdverwarming van de woning gebruikt worden.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de di-verse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”75″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.