Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer en een betonvloer in een woning in Zeist

In deze nieuwbouwwoning in Zeist hebben we de gehele woning voorzien van vloeren. Op de begane grond hebben we op 80 vierkante meter de Design Betonvloer ECO geplaatst en op bovenverdiepingen hebben we op 100 vierkante meter een PU Gietvloer Green Line geplaatst. Beide in een lichte grijstint.

Een betonvloer op de begane grond

De Design Betonvloer ECO hebben we geplaatst in de kleur Perfect Grey. De betonvloer is door ons team van specialisten met de hand aangebracht. De vloer is volledig naadloos en loopt mooi over bij de trap en het keukenblok. De wanden en de vloer zijn afgewerkt met hoge witte plinten die mooi staan bij de witte muur. De Design Betonvloer ECO is een robuuste vloer met een industriële uitstraling. Dat is ook één van de redenen waarom de bewoners voor de vloer gekozen hebben: “We hebben de industriële look van een betonvloer altijd al mooi gevonden.”

Een gietvloer op de bovenverdiepingen

Op de bovenverdiepingen hebben we een PU Gietvloer Green Line geplaatst. Ook hier is de vloer volledig strak en naadloos. De bewoners hebben nog een betonlook effect overwogen, maar zijn toch erg blij met deze egale kleur. Het heeft een mooie rustige uitstraling. De  bewoners over de vloer: “De gietvloer is ook mooi en strak. Daarbij vinden we het heel handig dat hij zo makkelijk schoon te maken is!”

Een modern interieur met unieke meubels

De woning is modern ingericht met moderne meubels en authentieke stukken. Er is veel ruimte en de witte muren en de lichtgrijze vloeren zorgen voor een frisse basis. Verder is er veel licht grijs gebruikt in het interieur, zoals de grijze barkrukken, de grijze bank en het grijze bed in de slaapkamer. Dit is afgewikkeld met unieke authentieke meubels als de leren fauteuils, de salontafel en de prachtige houten ladekast. Wat meteen opvalt zijn de grote ijzeren deuren die de keuken en de woonkamer verbinden. Deze prachtige deuren zijn op maat gemaakt.

Beide vloeren zijn prachtig! We krijgen erg veel complimenten van mensen om ons heen.

Een gietvloer bij huisdieren

Een hond en een kat zijn medebewoners van deze woning. Een gietvloer en een betonvloer zijn beide zeer geschikt als u huisdieren heeft. Omdat de vloeren naadloos zijn blijven de haren van de dieren niet achter in de vloer en kunt u ze makkelijk verwijderen. Daarnaast voelt de vloer ook voor hun comfortabel aan.

Een gietvloer bij u thuis?

Denkt u dat een gietvloer of een betonvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”76″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.