Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonlook gietvloer in een woning in Muiden

Deze gietvloer is een prachtig voorbeeld van een betonlook gietvloer. Je ziet het betonlook effect goed op de foto’s. Bij een betonlook gietvloer gebruiken we twee kleuren die tegelijkertijd worden aangebracht. Hierdoor ontstaan er genuanceerde kleurverschillen in de vloer, waardoor de vloer erg op een betonnen vloer lijkt.

Een vloer met veel voordelen

Wij hebben in deze woning een PU Gietvloer Green Line geplaatst, in totaal op 130 vierkante meter. De bewoners van de woning hebben voor de betonlook gietvloer gekozen omdat ze de industriële stijl zeer waarderen. Ook heeft de vloer een neutrale uitstraling waardoor deze mooi met verschillende materialen en kleuren te combineren is. Daarnaast vinden de bewoners het ook erg mooi dat de vloer volledig naadloos overloopt in de verschillende ruimtes. Er zijn geen drempels nodig en er zijn ook geen naden te zien. De PU Gietvloer Green Line hebben we aangebracht in de tint ‘Dark Grey’.

De betonlook gietvloer is precies onze smaak. Bijkomend voordeel van het betonlook effect is dat vuil er minder snel op te zien is.

Een schitterende nieuwbouwwoning

De nieuwbouwwoning is gebouwd door Krijgsman. Omdat de woning helemaal nieuw is ingericht kon alles goed op elkaar afgesteld worden. Naast de betonlook gietvloer is het prachtige houten keukenblok een echte eye-catcher. In de woonkamer zijn de twee banken leuke tegenhangers van elkaar. Het is mooi om een gietvloer te combineren met een groot vloerkleed. Zo creer je een leuk contrast tussen glad en de zachte uitstraling van het vloerkleed. Kies voor een kleed in dezelfde kleur voor een rustig resultaat, of juist voor een kleed in een andere kleur als je het beeld wat wilt opbreken.

Heeft u interesse in een gietvloer?

Heeft u interesse in gietvloer met betonlook effect, of in een solo uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”77″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.