Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonvloer en een gietvloer in een woning in Amsterdam

In deze schitterend ingerichte woning in Amsterdam hebben we zowel een Design Betonvloer als een PU Gietvloer Green Line aangebracht. De gietvloer ligt in het souterrain, waar de slaapkamers zich bevinden. In totaal op 70 vierkante meter. Wij hebben hier de gietvloer aangebracht in de tint ‘Solo ijzer’. De Design Betonvloer is aangebracht in de keuken, de eetkamer en de hal. In totaal op 80 vierkante meter in de tint ‘Perfect Grey’.

Een gietvloer in combinatie met hout

Een gietvloer is met bijna elk ander vloertype te combineren. Zo ook met een houten vloer. In deze woning ligt een houten vloer in de woonkamer die naadloos overloopt in de gietvloer. Hout en een gietvloer staan erg mooi bij elkaar. Beide vloeren hebben een prachtige robuuste uitstraling.

Diverse vloeren in één woning

Er is door de bewoners gekozen voor een combinatie van verschillende vloeren. Er is per ruimte nagedacht welke vloer hier het mooiste en beste bij zou passen. De bewoonster over de gietvloer en de Design Betonvloer: “Beide zijn prachtige vloeren met een stoere look. Wij wonen in een oud huis en ik vind deze industriële vloeren er een leuk contrast bij.”

We zijn erg blij met de vloeren. Ze zijn makkelijk schoon te maken en de kleuren zijn heel mooi. De uitstraling van de Design Betonvloer is uniek. De gietvloer is erg comfortabel en maakt de ruimte optisch groter.

Een rustig interieur

Het interieur van deze woning straalt rust uit. Er is vooral veel wit gebruikt in combinatie met grijs en hout. De woning is verder sfeervol ingericht met een mix van een landelijke en moderne stijl. In de keuken staat het volledig witte keukenblok erg goed bij de naadloze betonvloer.

Een gietvloer of een betonvloer bij u thuis?

Denkt u dat een betonvloer of een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”78″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.