Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een lichte gietvloer in een nieuwbouwappartement in Amsterdam

In dit prachtige nieuwbouwappartement in Amsterdam hebben we een lichte gietvloer aangebracht. De gietvloer is lichtgrijs, bijna wit en staat erg mooi in het minimalistisch ingerichte interieur. De kleur waar de bewoners voor gekozen hebben heet ‘Basis’.  Wij hebben de gietvloer hier op 125 vierkante meter aangebracht.

Een lichte gietvloer

De bewoonster is blij met de keuze voor de kleur: “ Ik wilde een zo licht mogelijke vloer, maar ik vond wit net een stap te ver. Dit is het perfecte compromis. De vloer is erg licht grijs van kleur, maar niet helemaal wit.“ Een lichte gietvloer staat erg mooi. Het maakt de hele ruimte optisch groter en in combinatie met de witte muren ziet het er fris en stijlvol uit.

Ik vind de gietvloer erg mooi, de uitstraling is prachtig. Ik vind het mooi dat de vloer naadloos is en ook een industrieel karakter heeft. De kleur past goed bij alle meubels.

Een minimalistisch interieur met een Arabisch tintje

Het Amsterdamse appartement is schitterend minimalistisch ingericht. De lichte strakke vloer en de witte muren zijn een mooie basis. Maar ook de keuken is volledig wit en daarnaast is de woning met weinig meubels ingericht. Er staat alleen wat echt nodig is en de meubels hebben een bijpassende minimalistische stijl. Zoals de prachtige velours bank en de grote grijze tafel. Toch heeft het interieur ook een Arabisch tintje, wat vooral te zien is in decoratie. Zo hangt er een prachtige schaal aan de muur en ook het vloerkleed en de poef hebben een Arabische uitstraling. Een unieke en erg mooie combinatie van stijlen!

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer die geliefd is om zijn mooie uiterlijk, maar een gietvloer heeft ook allerlei praktische voordelen. Een gietvloer is een dunne vloer die uit verschillende lagen bestaat. Hierdoor is een gietvloer zowel comfortabel als sterk en duurzaam. Ook kan een gietvloer hierom goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Daarnaast is een gietvloer volledig naadloos én vochtwerend, waardoor het een hygiënische vloer is die u met gemak kan schoonmaken. Wij geven u ook altijd een schoonmaakadvies mee. Zo kunt u de vloer op de juiste wijze schoonmaken.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl

Heeft u interesse in gietvloer met betonlook effect, of in een solo uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

[huge_it_portfolio id=”79″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.