Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een lichte gietvloer in een nieuwbouwappartement in Amsterdam

In dit prachtige nieuwbouwappartement in Amsterdam hebben we een lichte gietvloer aangebracht. De gietvloer is lichtgrijs, bijna wit en staat erg mooi in het minimalistisch ingerichte interieur. De kleur waar de bewoners voor gekozen hebben heet ‘Basis’.  Wij hebben de gietvloer hier op 125 vierkante meter aangebracht.

Een lichte gietvloer

De bewoonster is blij met de keuze voor de kleur: “ Ik wilde een zo licht mogelijke vloer, maar ik vond wit net een stap te ver. Dit is het perfecte compromis. De vloer is erg licht grijs van kleur, maar niet helemaal wit.“ Een lichte gietvloer staat erg mooi. Het maakt de hele ruimte optisch groter en in combinatie met de witte muren ziet het er fris en stijlvol uit.

Ik vind de gietvloer erg mooi, de uitstraling is prachtig. Ik vind het mooi dat de vloer naadloos is en ook een industrieel karakter heeft. De kleur past goed bij alle meubels.

Een minimalistisch interieur met een Arabisch tintje

Het Amsterdamse appartement is schitterend minimalistisch ingericht. De lichte strakke vloer en de witte muren zijn een mooie basis. Maar ook de keuken is volledig wit en daarnaast is de woning met weinig meubels ingericht. Er staat alleen wat echt nodig is en de meubels hebben een bijpassende minimalistische stijl. Zoals de prachtige velours bank en de grote grijze tafel. Toch heeft het interieur ook een Arabisch tintje, wat vooral te zien is in decoratie. Zo hangt er een prachtige schaal aan de muur en ook het vloerkleed en de poef hebben een Arabische uitstraling. Een unieke en erg mooie combinatie van stijlen!

De voordelen van een gietvloer

Een gietvloer is een vloer die geliefd is om zijn mooie uiterlijk, maar een gietvloer heeft ook allerlei praktische voordelen. Een gietvloer is een dunne vloer die uit verschillende lagen bestaat. Hierdoor is een gietvloer zowel comfortabel als sterk en duurzaam. Ook kan een gietvloer hierom goed gecombineerd worden met vloerverwarming. Daarnaast is een gietvloer volledig naadloos én vochtwerend, waardoor het een hygiënische vloer is die u met gemak kan schoonmaken. Wij geven u ook altijd een schoonmaakadvies mee. Zo kunt u de vloer op de juiste wijze schoonmaken.

Een gietvloer van Coatingvloer.nl

Heeft u interesse in gietvloer met betonlook effect, of in een solo uitvoering? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan