Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Een betonlook gietvloer in een woning in Oostzaan

In deze woning in Oostzaan hebben wij een betonlook gietvloer geplaatst op 50 vierkante meter. De benedenverdieping is verbouwd, er is een uitbouw van 3,5 meter geplaatst waardoor de keuken veel groter en ruimer geworden is. Onder de PU Gietvloer Green Line ligt vloerverwarming en we hebben een rubbercomfort systeem geplaatst.

Een praktische vloer

De vloer ligt op de gehele benedenverdieping, zowel in de keuken als de woonkamer en het toilet. Het gezin dat hier woont heeft één kind. Ook voor gezinnen is een gietvloer een perfecte vloer. Een gietvloer is namelijk comfortabel en toch ook erg hygiënisch. De vloer is volledig naadloos en vochtwerend, waardoor de vloer geen vuil aantrekt en ook makkelijk schoon te maken is. Perfect voor gezinnen met (jonge) kinderen.

We zijn erg blij met de betonlook gietvloer. We hadden heel wat slechte verhalen gehoord over gietvloeren. Gelukkig heeft Coatingvloer.nl al onze twijfels weggenomen. We zijn heel blij met het resultaat.

Een gietvloer in combinatie met vloerverwarming

Een gietvloer is erg goed te combineren met vloerverwarming. Omdat een gietvloer dun is en zich snel aanpast aan de omgevingstemperatuur kan de warmte van vloerverwarming snel in de ruimte verspreiden. U kunt bij Coatingvloer.nl terecht voor zowel vloerverwarming als een gietvloer.

Een rubbercomfort systeem

In deze woning hebben wij onder de PU Gietvloer Green Line een rubbercomfort systeem geplaatst. Dit systeem is een geluidsreducerende laag die er voor zorgt dat het doorslaggeluid minder dan 15 decibel is. Daarnaast zorgt een rubbercomfort systeem voor extra comfort en is het scheuroverbruggend.

Een gietvloer in uw woning?

Denkt u dat een gietvloer bij u thuis ook erg mooi zal staan? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden en de diverse opties die er zijn. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Graag tot ziens bij Coatingvloer.nl!

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan