Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een betonlook gietvloer in een woning in Alphen aan den Rijn

Mensen hebben allerlei redenen om voor een gietvloer te kiezen. De bewoners van deze nieuwbouwwoning in Alphen aan den Rijn wilden graag een strakke vloer die uit één geheel bestaat. Dan is een gietvloer een perfecte keuze. De gietvloer loopt mooi over in de verschillende ruimtes en ook bij de wanden en in de hal waar de vloer overgaat in een tegelvloer loopt de gietvloer naadloos over. Omdat een gietvloer met de hand wordt aangebracht kan dit heel secuur worden gedaan.

Een betonlook gietvloer als basis

De PU Gietvloer Green Line met betonlook effect vormt de basis van het interieur. Wij hebben de vloer in totaal op 75 vierkante meter aangebracht. De bewoners wilden graag een grijstint die niet te kil is. De grijstint ‘Concrete’ waarin deze gietvloer is aangebracht is een donkerdere grijstint en daardoor niet te kil. De kleur staat prachtig in combinatie met de groene muur, die de vloer een groene gloed geeft. Het betonlook effect is gecreëerd door twee tinten grijs te gebruiken. Dit geeft een iets speelser en warmer effect waardoor de gietvloer sprekend op een betonnen vloer lijkt.

We wilden graag een strakke vloer die uit één geheel bestaat en die goed te combineren is met vloerverwarming. Daar voldoet de gietvloer zeker aan!

Een trendy interieur

De woning is ingericht volgens de laatste trends. Met een stoere leren bank, een Perzisch tapijt in een lichte tint en een combinatie van verschillende moderne eetkamerstoelen. Het totaalplaatje is rustig en sfeervol. De oudgroene muur én de gietvloer dragen hier zeker aan bij. De PU Gietvloer Green Line komt ook heel mooi uit in het licht dat door de grote ramen naar binnen komt.

Een gietvloer bij u thuis?

Heeft u na het zien van deze foto’s ook interesse in een gietvloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u in onze showroom graag meer over de verschillende naadloze vloeren die we bieden. Ook bespreken we de diverse opties met u. Zo zijn er veel verschillende kleuren beschikbaar. U kunt online een vrijblijvende offerte aan vragen, of neem contact met ons op om een afspraak te maken voor een bezoek aan de showroom. Coatingvloer.nl levert gietvloeren in heel Nederland.

[huge_it_portfolio id=”85″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.