Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Beton Ciré: Dé vloer voor een trendy interieur

Bent u toe aan een nieuwe vloer, maar twijfelt u nog over de juiste vloerbedekking voor uw woning? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Beton Ciré: een cementgebonden vloer met het uiterlijk van beton. Beton Ciré is dé keuze voor wie een trendy en industrieel design in huis wil. Ontdek hier meer over dit type vloer en de voordelen ervan.

Wat is Beton Ciré?

Beton Ciré is een vloertype dat oorsprongelijk uit Frankrijk komt. Beton Ciré betekent gewaxt beton. Dat is misleidend, want een vloer van Beton Ciré is eigenlijk van cement. Cement is weliswaar een onderdeel van beton, maar de twee termen betekenen niet hetzelfde.

Een vloer van Beton Ciré bestaat uit een zeer dunne cementlaag die wordt aangebracht op vloeren, maar bijvoorbeeld ook geschikt is voor muren en zelfs aanrechtbladen. De afwerking is naadloos en lijkt zeer sterk op echt beton.

De voordelen van Beton Ciré in huis

Steeds meer mensen kiezen voor Beton Ciré in huis. Ook in de commerciële sector is dit vloertype zeer populair. Geen wonder, want Beton Ciré heeft een aantal unieke eigenschappen die het materiaal geschikt maken voor allerlei doeleinden.

  • Beton Ciré is een duurzame keuze. Dit vloertype kan goed tegen slijtage, krassen en vocht.
  • Beton Ciré heeft weinig onderhoud nodig. Door het naadloze oppervlak is stofzuigen en heel af en toe dweilen meer dan voldoende om de vloer mooi te houden.
  • Beton Ciré is veelzijdig. Het vloertype is verkrijgbaar in allerlei kleuren en texturen.
  • Beton Ciré heeft een uniek uiterlijk. Het lijkt op beton, maar is veelzijdiger. Daardoor past het goed in moderne, industriële woonstijlen. Kies voor een glanzende en gladde vloer of juist voor meer textuur en een matte afwerking.

Beton Ciré met verschillende woonstijlen

Er heerst een misvatting dat Beton Ciré en andere cementgebonden vloeren vooral geschikt zijn voor een trendy, industrieel en modern uiterlijk. Ze hebben immers een strak uiterlijk, dus die combinatie is niet vreemd. Toch is Beton Ciré ook goed te combineren met andere woonstijlen.

Dankzij de veelzijdigheid op het gebied van kleur en textuur is het een uitstekend vloertype voor iedere interieurstijl. Bent u benieuwd of Beton Ciré ook geschikt is voor uw huis? Bekijk de website van coatingvloer.nl of bezoek onze showroom om de gietvloeren met eigen ogen te zien. De adviseurs van coatingvloer.nl vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.