Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Maak kennis met groene nieuwbouw in Almere: de wijk De Groene Eem

De stad Almere wordt elke dag een beetje mooier en leuker. Dat blijkt maar weer met de komst van De Groene Eem: een moderne en groene nieuwbouwwijk vlakbij Almere in Oosterwold. Dit project biedt (toekomstige) bewoners het beste van beide werelden: wonen in het groen met de stad om de hoek.

Over De Groene Eem

Wonen in De Groene Eem betekent wonen in een levendige wijk. Er zijn bedrijven en woonhuizen te vinden. Van jonge gezinnen tot senioren: er is voor iedereen een plek in deze veelzijdige nieuwe buurt. Er zijn namelijk verschillende woningtypen beschikbaar. Die woningen zijn allemaal energiezuinig en dus klaar voor de toekomst.

Het kenmerkende centrale thema in de wijk? Groen. Heel veel groen. Het idee van de wijk is dat groen en wonen prima naast en door elkaar kunnen bestaan. Bestaand groen wordt intact gehouden en er wordt meer groen aangelegd om de wijk nog aangenamer te maken.

Energiezuinig wonen

Energiezuinig wonen in De Groene Eem betekent bijvoorbeeld dat alle woningen vloerverwarming hebben. Dat is ideaal te combineren met een gietvloer van coatingvloer.nl. Alle woningen zijn bovendien voorzien van PV-panelen voor klimaatregeling en hebben een lucht/water warmtepomp.

Ook buiten de woningen is gelet op duurzaamheid en milieuvriendelijk wonen. Zo vindt u in de wijk een wadi structuur. Daarmee wordt regenwater opgevangen. Het idee daarachter is dat de afvoer van water vertraagd wordt en het water langzaam de bodem kan infiltreren.

Kies de ideale buurt

De Groene Eem is opgedeeld in een aantal kleinere buurten. Elke buurt heeft een eigen karakter wat betreft architectuur en algehele uitstraling. Zelfs het groen en de bestrating is per buurt afgestemd. In iedere buurt is bovendien volop ruimte om te spelen, wandelen, fietsen en elkaar te ontmoeten.

De ideale vloer voor uw nieuwe huis

Gaat u ook wonen in De Groene Eem in Almere? Bij een energieneutraal en duurzaam huis hoort een duurzame en comfortabele vloer. De gietvloeren van coatingvloer.nl zijn daarvoor uitermate geschikt. Bekijk ons brede assortiment aan vloeren of neem een kijkje in onze showroom.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.