Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer in keuken in Almere

Dit jonge stel uit Almere stond voor een lastige keuze: een PVC vloer of een gietvloer. En als ze voor een gietvloer zouden kiezen, wat voor soort gietvloer dan? Na lang wikken en wegen kozen ze tóch voor een gietvloer.

Gietvloer van polyurethaan

Het oppervlak van 80 vierkante meter hebben we voorzien van een PU Gietvloer Greenline in de kleur Betonlook Silika. Een vloeistofdichte vloer die uitermate geschikt is voor de keuken. Maar ook prima kan worden doorgelegd naar omliggende ruimtes, zoals de woonkamer, hal en toilet.

Betrokken

De bewoners van de riante woning in Almere waren erg betroken en behulpzaam bij het plaatsen van de vloer. Een erg leuke ervaring voor hun én voor ons.

“Een gietvloer is uitermate geschikt voor in de keuken én kan gemakkelijk worden doorgelegd naar de woonkamer, hal en toilet.”

De ideale keukenvloer

Een gietvloer is een zeer geschikte vloer voor in de keuken. Dat bewijst deze schitterende woning maar weer eens. Deze keuken met bar oogt van zichzelf al sfeervol, maar een gietvloer maakt het af. Door de grijze tinten en het ontbreken van naden lijkt de keuken ruimtelijker. Ook erg prettig voor gezinnen. Kinderen spelen graag met water in de keuken. Een gietvloer is gelukkig waterdicht, comfortabel en kan tegen een stootje. Kortom: de ideale keukenvloer.

Ervaar het zelf in onze showroom

Een gietvloer is een vloer die u dient te ervaren. En dat kan in onze showroom in Amsterdam. Maak een afspraak en kom langs. Vooraf meer informatie over de gietvloer prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.
[huge_it_portfolio id=”157″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.