Best beoordeelde gietvloer specialist met 256 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer in keuken in Almere

Dit jonge stel uit Almere stond voor een lastige keuze: een PVC vloer of een gietvloer. En als ze voor een gietvloer zouden kiezen, wat voor soort gietvloer dan? Na lang wikken en wegen kozen ze tóch voor een gietvloer.

Gietvloer van polyurethaan

Het oppervlak van 80 vierkante meter hebben we voorzien van een PU Gietvloer Greenline in de kleur Betonlook Silika. Een vloeistofdichte vloer die uitermate geschikt is voor de keuken. Maar ook prima kan worden doorgelegd naar omliggende ruimtes, zoals de woonkamer, hal en toilet.

Betrokken

De bewoners van de riante woning in Almere waren erg betroken en behulpzaam bij het plaatsen van de vloer. Een erg leuke ervaring voor hun én voor ons.

“Een gietvloer is uitermate geschikt voor in de keuken én kan gemakkelijk worden doorgelegd naar de woonkamer, hal en toilet.”

De ideale keukenvloer

Een gietvloer is een zeer geschikte vloer voor in de keuken. Dat bewijst deze schitterende woning maar weer eens. Deze keuken met bar oogt van zichzelf al sfeervol, maar een gietvloer maakt het af. Door de grijze tinten en het ontbreken van naden lijkt de keuken ruimtelijker. Ook erg prettig voor gezinnen. Kinderen spelen graag met water in de keuken. Een gietvloer is gelukkig waterdicht, comfortabel en kan tegen een stootje. Kortom: de ideale keukenvloer.

Ervaar het zelf in onze showroom

Een gietvloer is een vloer die u dient te ervaren. En dat kan in onze showroom in Amsterdam. Maak een afspraak en kom langs. Vooraf meer informatie over de gietvloer prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan