Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in de keuken

De voordelen van een gietvloer in de keuken Een gietvloer is een naadloze vloer die vochtwerend is. Dat zorgt ervoor dat de vloer erg praktisch is. Dit zijn de praktische voordelen van een gietvloer in een keuken: Inspiratie voor een gietvloer Om te zien of een gietvloer echt iets voor …

Voor design & industrie
Duurzame gietvloeren
Brede technische kennis
Showroom in Amsterdam

Een gietvloer in de keuken

Een gietvloer is de perfecte vloer voor in de keuken. Een gietvloer is niet alleen heel mooi, de vloer heeft ook veel praktische voordelen. Zeker voor een ruimte als een keuken, waar de vloer nog wel eens vies kan worden.

De voordelen van een gietvloer in de keuken

Een gietvloer is een naadloze vloer die vochtwerend is. Dat zorgt ervoor dat de vloer erg praktisch is. Dit zijn de praktische voordelen van een gietvloer in een keuken:

  • Hygiënisch. Het grote voordeel van een gietvloer is dat deze erg hygiënisch is. Omdat de vloer naadloos is, zijn er geen voegen of kiertjes waar vuil in kan achterblijven. Ook schimmel heeft geen kans op de vloer. Daarnaast is de vloer vochtwerend, waardoor vocht ook niet in de vloer trekt.
  • Makkelijk schoon te maken. Een gietvloer is om bovenstaande reden ook makkelijk schoon te maken. Daarnaast is het een duurzame vloer die weinig onderhoud nodig heeft.
  • Comfortabel. Comfort in de keuken is ook belangrijk. Een gietvloer is flexibel en daardoor erg comfortabel.
  • Groot aanbod aan kleuren. Gietvloeren zijn in een groot aanbod aan kleuren verkrijgbaar. Daarnaast kunt u precies de kleur kiezen die bij de rest van de keuken past.

Inspiratie voor een gietvloer

Om te zien of een gietvloer echt iets voor u is, is het altijd goed om wat inspiratie op te doen met verschillende foto’s van gietvloeren in keukens. We willen u graag laten zien dat een gietvloer in erg veel verschillende keukens past en dat de verschillende kleuren voor een totaal andere uitstraling zorgen.

gietvloer keuken

Een grijze gietvloer met een blauwe muur

Deze open keuken in een souterrain is modern en kleurrijk. Het zwarte keukeneiland vormt een mooi contrast met de grijze gietvloer en de gietvloer reflecteert het licht wat door de ramen binnenkomt. Een slimme combinatie.

gietvloer keuken

Een lichte keuken met veel hout

Deze lichte keuken heeft een Scandinavische stijl. De witte muren en de witte vloer zorgen voor een fris interieur. Het houten keukenblok staat erg mooi bij de witte vloer!

gietvloer keuken

Een donkergrijze gietvloer

Deze donkergrijze gietvloer is een slimme keuze voor een gezin met jonge kinderen. Op een donkergrijze gietvloer met betonlook zie je vuil veel minder snel. De vloer loopt naadloos over in het keukenblok.

gietvloer keuken

Een betonvloer in een grote keuken

Wat is dit een prachtige grote keuken met een bijzondere inrichting. De geblokte tegels en de turquoise tegels vallen op en geven een grappig effect. De prachtige grijze betonvloer is een stijlvolle basis.

Interesse in een gietvloer in de keuken?

Heeft u interesse in een gietvloer in de keuken? Dan bent u bij Coatingvloer.nl aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring met het aanbrengen van naadloze vloeren in woningen en bedrijfspanden. Vraag direct online een vrijblijvende offerte aan, of maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Amsterdam. Binnenkort loopt u over uw droomvloer in de keuken!

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.