Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer Grijs

Grijs is de populairste kleur voor gietvloeren. Andere populaire kleuren zijn wit en bruin, maar het grootste gedeelte van de gietvloeren die we aanbrengen, heeft de kleur grijs. Onze populairste tint heet ‘Perfect Grey’. Maar waarom is grijs zo’n populaire keuze voor een gietvloer? En is een grijze gietvloer iets voor u? We vertellen u er graag meer over.

Waarom is de grijze gietvloer zo populair?

Grijs is een populaire kleur om de volgende redenen:

  • Grijs is een neutrale en tijdloze kleur. De kleur grijs is een neutrale kleur waar u niet snel op uitgekeken bent. Het is een kleur die altijd al veel gebruikt wordt in interieurs en de kleur grijs is niet aan trends verbonden. Het is daarom een slimme keuze als kleur voor een gietvloer, omdat een gietvloer lang mee gaat. U wilt niet na een jaar al uitgekeken zijn op de vloer, omdat u de verkeerde kleur gekozen heeft. Grijs is een hele veilige keuze.
  • Grijs past goed bij andere kleuren. Grijs is een kleur die eigenlijk bij elke andere kleur past. Dat maakt de kleur makkelijk te combineren. Ook wanneer u na een tijdje nieuwe meubels koopt, of de kleur van de muren verandert, zal de grijze vloer hier mooi bij blijven staan.
  • Het is de authentieke kleur van een betonnen vloer. Een gietvloer heeft qua uiterlijk veel weg van een betonnen vloer, zeker wanneer de gietvloer grijs is. Ook daarom kiezen mensen voor een gietvloer in een grijze tint, om zo een stoer betonnen vloer effect te krijgen.
  • Het is praktisch. Een grijze vloer is ook heel praktisch. Op grijs is vuil namelijk minder snel te zien. Dit is helemaal het geval als u kiest voor een betonlook effect.

Is een grijze gietvloer iets voor u?

Of een grijze gietvloer iets voor u is, hangt af van wat uw mening is over de bovenstaande punten. En uiteraard ook van uw smaak! Als u grijs helemaal niet mooi vindt, dan is een grijze gietvloer niet aan te raden. Een goed alternatief is een bruine kleur of een zandkleur, wat warmer is, maar toch ook rustig en neutraal. Wit is een kleur die prachtig staat, maar wel wat minder praktisch is, terwijl zwart wel wat somber is, maar in sommige interieurs schitterend past. Dan zijn er ook nog allerlei andere vrolijke kleuren waarin gietvloeren beschikbaar zijn. Welke kleur u ook kiest, overweeg de volgende punten:

Welke kleur gietvloer kiezen?

  • Hoe belangrijk vindt u dat de kleur praktisch is?
  • Hoe lang denkt u in de woning te blijven wonen ( houd rekening met de verkoopbaarheid van de woning inclusief vloer)
  • Hoe vaak verandert u kleuren in het interieur?
  • Welke kleuren zijn aanwezig in het interieur?
  • Welke kleuren vindt u mooi?
  • Wat zijn de wensen van de medebewoners van de woning?

Bel: 020 845 2650 Gratis prijsberekening

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.