Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer taupe

Gietvloer taupe: warm, tijdloos en veelzijdig

We zien steeds vaker dat mensen voor een gietvloer taupe kiezen. Deze grijsbruine basiskleur straalt warmte en rust uit. Het is niet alleen een veelzijdige kleur die zich makkelijk laat combineren met andere tinten, maar ook slimme keuze vanwege het tijdloze karakter van deze kleur. Door te kiezen voor een neutrale gietvloer kleur hebt u jarenlang plezier van het resultaat. Wist u dat het woord taupe uit de Franse taal komt en mol betekent? De naam voor kleur is afgeleid aan de zachte grijsbruine vacht van dit diertje.

Gietvloer taupe: een populaire kleur

Hoe komt het dat taupe zo’n populaire kleur is? De gietvloer taupe heeft de laatste jaren flink aan populariteit gewonnen. Taupe staat bekend om het verfijnde en natuurlijke effect dat de kleur op woonruimtes heeft. In tegenstelling tot een puur grijze kleur brengt taupe van nature warmte met zich mee. Daarom is dit de ideale kleur voor een ruimte die comfort moet uitstralen zoals de woonkamer of de slaapkamer.

Landelijke interieurstijl met taupe gietvloer

De gietvloer taupe past in vele interieurstijlen door het veelzijdige karakter van de kleur. Denk bijvoorbeeld aan de landelijke woonstijl die uitgaat van natuurlijke kleuren en materialen en creëer een oase van rust door de gietvloer taupe te combineren met andere zachte kleuren. Als aardetint heeft taupe een natuurlijke uitstraling en draagt het bij aan een landelijk gevoel. Met de toevoeging van een paar prachtige grote kamerplanten haalt u een echt stukje natuur en buitenleven in huis.

Gietvloer taupe in een modern interieur

Wilt u liever een modern interieur met heldere blauwgroene muren en meubels in millennial pink, ook dan zit u goed met een gietvloer taupe. De warme tint van deze gietvloer zorgt voor contrast met de koele kleuren en haalt de tint van warme kleuren omhoog. Kortom, de veelzijdige en neutrale gietvloer taupe laat zich makkelijk combineren met andere kleuren.

Gietvloer taupe en andere kleuren

Bij Coatingvloer.nl leveren we verschillende kleurnuances van de gietvloer taupe, maar ook diverse andere kleuren die een soortgelijke warme, serene uitstraling hebben. Op onze pagina over gietvloer kleuren vindt u het complete overzicht. Staat uw gietvloer kleur er niet bij? Laat het ons weten, onze kleurexperts maken regelmatig kleuren op maat en helpen u graag verder.

Gietvloer inspiratie

Laat u inspireren door de vele kleuren, soorten en mogelijkheden in gietvloeren. De beste manier om een vloer te beoordelen is in levenden lijve, wanneer u er overheen loopt en met eigen ogen bekijkt. Daarom bent u van harte welkom in onze showroom. Maak direct een afspraak.

Wilt u liever online inspiratie op doen? Ga dan naar onze inspiratie-pagina.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan