Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer trap

Gietvloer trap: naadloze trapbekleding

Een gietvloer trap is een type trapbekleding dat onze vakmensen laag voor laag opbouwen om een naadloos resultaat te krijgen. Ze voorzien de traptreden van dunne laagjes kunsthars die uitharden tot een sterke deklaag. Het is niet verrassend dat we steeds vaker trappen met gietvloer materiaal bekleden, want deze trapbekleding heeft dezelfde voordelen als een gietvloer. Een gietvloer trap is onderhoudsvriendelijk, slijtvast en kan bovendien geluiddempend werken.

Geluiddempende gietvloer trap

Stoort u zich aan het contactgeluid van traplopen? Bij stalen en houten trappen kunnen loopgeluiden flink doordreunen in de rest van uw ruimtes. Een gietvloer trapbekleding werkt geluiddempend. De krachtige, gegoten lagen kunsthars geven uw trap meer massa. Deze massa zorgt voor betere geluidsisolatie. Daardoor voorkomt een gietvloer trap dat iedere stap doorklinkt in uw woning en kunt u geruisloos de trap op en af.

Kleur op de gietvloer trap

Een bijkomen voordeel van een gietvloer trap is de enorme keuze in slijtvaste kleuren. In tegenstelling tot een geschilderde trap, wordt de kleur van uw trap in de kunsthars verwerkt. Daardoor is de kleur slijtvast en heeft u geen last van slijtplekken waar vaak op de trap wordt gelopen. Kiest voor een gietvloer trap in dezelfde kleur als de rest van uw gietvloer of gaat u voor een spannend contrast? Kijk voor ons volledige kleuraanbod op onze pagina over gietvloer kleuren.

Gietvloer trap veilig maken

Met deze vier aanpassingen maakt uw gietvloer trap extra veilig:

Antislip-laag

Een van de methoden om uw trap extra veilig te maken is het aanbrengen van een antislip-laag. De laag antislip zorgt voor extra grip en helpt uitglijden voorkomen. Veel bedrijven kiezen voor de antislip vloerafwerking om de veiligheid van hun werknemers te verhogen. Nu kunt u thuis ook van extra veiligheid profiteren.

Trapleuning

Een andere manier om de veiligheid op uw trap te verhogen is met behulp van een trapleuning. Als u de trap afloopt dan wilt u houvast hebben. Een stevige trapleuning biedt extra houvast en verkleint het risico op ongelukken. Daarnaast kunt u kiezen voor een op maat gemaakte trapleuning die past bij uw interieurstijl.

Trapverlichting

Zichtbaarheid is niet alleen belangrijk in het verkeer maar ook op uw trap. Zeker in een donkere hal of ’s avonds kan trapverlichting het verschil maken. De verlichting zorgt ervoor dat iedere trede goed zichtbaar is. Als u de ledverlichting met een bewegingssensor combineert gaat het licht ook nog eens automatisch aan en uit.

Trap dicht maken

De vierde mogelijkheid om uw gietvloer trap extra veilig te maken is door de trap dicht te maken met stootborden. Een dichte trap is een veilige trap, zeker als u kleine kinderen in huis hebt. Kinderen zijn altijd aan het spelen, zelfs op de trap. Door de treden af te sluiten met stootborden voorkomt u dat ze tussen de treden door kunnen vallen.

Combineer gietvloer en trap

Bent u benieuwd hoe we uw trap kunnen renoveren zodat die bij uw gietvloer past? Of wilt u een gietvloer en een bijpassende gietvloer trap laten maken? Onze experts denken graag met u mee over de mogelijkheden en geven advies over de manieren om uw gietvloer en trap te combineren. Ook als u geen gietvloer heeft, maar alleen uw trap door ons wil laten renoveren kunt u bij ons terecht. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact voor een bezoek aan onze showroom.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.