Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gegoten vloer

Wat is een gegoten vloer?

Een gegoten vloer, oftewel een gietvloer, is een afdeklaag die op een dragende ondervloer wordt aangebracht. Laag voor laag brengen onze vakmensen een mengsel aan van beton of een soort kunststof zoals epoxy of polyurethaan. Terwijl de lagen drogen, hardt de gegoten vloer uit tot een egaal en naadloos oppervlak. We merken dat dit type vloer de laatste jaren steeds populairder wordt. Heel begrijpelijk, want een gegoten vloer heeft een aantal aantrekkelijke kenmerken.

Kenmerken van een gegoten vloer

✓ Onderhoudsvriendelijk Onderhouden en schoonmaken van uw gegoten vloer kost weinig tijd doordat hij volledig vrij is van voegen en naden.
✓ Naadloos Een naadloze gietvloer laat de ruimte optisch groter lijken.
✓ Diverse kleuren Stem uw gietvloer volledig af op uw interieur en kies uit alle RAL- Sikkens- en NCS-kleuren.
✓ Hoog belastbaar Een gegoten vloer is bestand tegen hoge belasting, zowel in particuliere als zakelijke omgevingen.
✓ Kleurvast Geen vervelende verkleuringen door uv-straling. Jarenlang genieten van uw gietvloer.

 

De mogelijkheden van een gegoten vloer

In de basis bieden we zeven verschillende types gietvloer aan. Iedere gegoten vloer heeft zijn eigen karakteristieke eigenschappen. Een deel van ons aanbod bestaat uit comfortabele gietvloeren die goed combineren met vloerverwarming. Deze vloeren zijn zeer geschikt voor in uw woonhuis. Daarnaast maken we ook gegoten vloeren speciaal voor de industrie. Deze gietvloeren zijn opvallend bestand tegen zware belasting. Afhankelijk van uw locatie, wensen en eisen stellen onze specialisten de perfecte gietvloer voor u samen.

Gegoten vloeren voor woningen

We zien de laatste jaren een opvallende toename van gegoten vloeren in woonhuizen. Dit heeft onder andere te maken met het hoge rendement van dit type vloer in combinatie met een vloerverwarming. Het verhoogde rendement dat een gegoten vloer oplevert is niet alleen beter voor de planeet, maar betekent ook een flinke besparing op de gasrekening.

Gegoten vloer beton

Bent u op zoek naar een gietvloer met een betonlook? Een cementgebonden vloer heeft de robuuste en authentieke uitstraling van beton. U kunt dit type gietvloer zo opvallend of neutraal maken als u zelf wenst. We bieden vier soorten gegoten vloeren van beton aan. Wilt u weten wat de beste betonvloer is voor uw woon- of kantoorruimte? Lees verder over woonbeton, Beton Cire, Design Betonvloer ECO en microcement.

Gietvloeren voor industrie

Heeft u in uw bedrijf dagelijks te maken met zwaar verkeer of chemische vloeistoffen? Dan is onze heavy duty gietvloer de beste keuze voor u. Dit is een gegoten vloer op basis van epoxy. De vloer is speciaal ontworpen om hoge mechanische en chemische belasting van zware industrie te verdragen.

Een gietvloer iets voor u?

Wilt u weten welk type gegoten vloer het beste bij uw ruimte past? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem contact op voor een vrijblijvende offerte of maak een afspraak in onze showroom.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Over Coatingvloer.nl

Coatingvloer.nl is dé specialist op het gebied van gietvloeren voor woningen en bedrijven. Bent u op zoek naar een nieuwe gietvloer of vloercoating? We zijn al meer dan 12 jaar expert in het leggen van gietvloeren, betonvloeren en vloercoatings voor particulieren en bedrijven.

Van het eerste advies tot het leggen van uw nieuwe gietvloer: wij zijn de aangewezen partner voor de beste kwaliteit en service. In onze grote showroom van 500 m2 maakt u kennis met al onze gietvloeren en helpen onze adviseurs u graag met het vinden van de juiste keuze voor uw pand. Mogen wij uw nieuwe gietvloer leggen?

 

Vraag een offerte aan