Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Beoordeeld met een 4,8 / 5 uit 256 beoordelingen

Hoge kwaliteit vloeren op maat

Ruime keuze aan gietvloeren

Showroom in Amsterdam

Gietvloer marmerlook

Wat is een gietvloer marmerlook?

Een gietvloer marmerlook is een onderhoudsvriendelijke en aantrekkelijk geprijsd alternatief voor liefhebbers van marmer. De gietvloer marmerlook wordt laag voor laag aangebracht voor een egaal en naadloos resultaat. Wilt u een luxueuze uitstraling geven aan uw woning, kantoor of winkel? Dan is een gietvloer met marmerlook iets voor u. Deze uitvoering van de gietvloer heeft de klassieke, statige uitstraling van een natuurstenen marmervloer met alle voordelen van een moderne gietvloer.

Marmer versus gietvloer marmerlook

Natuurstenen marmervloeren stralen luxe en elegantie uit. De mogelijkheden van de prachtige, levendige kleurschakeringen van marmer zijn oneindig. Maar er kleven ook een aantal grote nadelen aan dit type natuursteen. Marmer is namelijk erg poreus. Dat maakt een vloer van marmer erg gevoelig voor beschadigingen en vlekken. Een marmervloer heeft veel onderhoud nodig. Daarom kunt u beter voor een gietvloer marmerlook kiezen. De gietvloer marmerlook is namelijk:

  • Nauwelijks van marmer te onderscheiden
  • Slijtvast en onderhoudsvriendelijk
  • Makkelijk schoon te houden
  • Comfortabel en uitvoerbaar met vloerverwarming

Gietvloer marmerlook prijs

Meerdere factoren bepalen de prijs van een gietvloer marmerlook. Onze gietvloerspecialisten leveren maatwerk voor iedere vloer en dat betekent dat we bij de prijsberekening moeten kijken naar verschillende factoren. De zes factoren die de prijs van uw gietvloer marmerlook beïnvloeden zijn:

  1. de voorbereidingswerkzaamheden;
  2. de grootte van het oppervlak;
  3. de toepassing van meerdere kleuren;
  4. uw persoonlijke wensen;
  5. arbeidsuren;
  6. en materiaalkeuze.

Hoe ontstaat de gietvloer marmerlook?

Onze experts hebben zich verdiept in de uiterlijke kenmerken van marmervloeren. Ze lieten zich inspireren door levendige kleurstellingen van marmersoorten van over de hele wereld. Van wit marmer, tot warme roodbruine tinten, tot zwart marmer. Door verschillende kleuren te mengen bootsen onze experts het marmereffect na en brengen ze het levendige karakter aan in de gietvloer marmerlook. Maar een gietvloer marmerlook is niet af zonder marmerglans. Daarom is de laatste laag die onze experts aanbrengen een prachtig glanzende toplaag. Wilt u weten hoe het leggen van een gietvloer precies in zijn werk gaat? Lees verder op onze pagina over gietvloer leggen.

Woonstijlen bij een gietvloer marmerlook

Marmer is nog steeds een grote interieurtrend. Van dikke marmeren keukenbladen tot ronde bijzettafeltjes van marmer. Vele woonstijlen maken gebruik van het levendige karakter van natuursteen. Een frisse witte gietvloer marmerlook past goed in een modern interieur, terwijl u met een gietvloer marmerlook in rode aardetinten een buitengewoon warme bohemian woonstijl neerzet. En hoe zit dat met een minimalistisch interieur? De opvallende marmerprint van een gietvloer marmerlook past ook prachtig bij een minimalistisch interieur. Het geeft persoonlijkheid aan een ingetogen en elegante inrichting.

Gietvloer marmerlook op maat

Net als bij al onze bijzondere gietvloeren komt het bij een gietvloer marmerlook ook aan op maatwerk. In een persoonlijk adviesgesprek luisteren onze experts naar uw wensen en eisen. Ze geven advies over kleuren, types gietvloeren en extra mogelijkheden zoals vloerverwarming. Maar uiteindelijk staat de gewenste uitstraling van de gietvloer marmerlook centraal. Neem contact op om een afspraak te maken of vraag direct een vrijblijvende offerte op.

Coating Vloer & Company BV

 

Bereken direct mijn prijs

Vrijblijvende offerte aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.