Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Duurzame gietvloer in nieuwbouwwoning Abcoude

Drie verdiepingen PU Gietvloer Green Line

Onlangs gingen we aan de slag met drie verdiepingen gietvloer in de nieuwbouwwoning van een gezin met twee kinderen in Abcoude. De klant koos ervoor om het grootste gedeelte van de woning van een strakke gietvloer te voorzien. Het totale oppervlak dat we mochten gieten kwam uit op 240 m² PU Gietvloer Green Line. Na afloop van het proces, toen de inrichting op zijn plaats stond, mochten we terugkomen bij de klant om het resultaat vast te leggen. Ter inspiratie delen we hier de foto’s van het project.

Scandinavische woonstijl op de begane grond

Voor de begane grond creëerden we een gietvloer met een robuuste look in de kleur Betonlook Zirkoon. Deze betonlook sluit uitstekend aan bij de Scandinavische interieurstijl van het woongedeelte. Aan de ene kant zien we in dit interieur de zachte beige-bruine tinten van de bank en de gordijnen en de natuurlijke materialen zoals het warme eikenhout van de koffie- en keukentafel. Terwijl we aan de andere kant het opvallende donkergrijs van de woonkeuken met kookeiland zien. Samen met de zware stalen binnendeuren geeft de keuken een industriële draai aan het verder natuurlijke ontwerp van het zitgedeelte. De stalen deuren reiken van de vloer tot het plafond delen het interieur op, terwijl de lichtinval behouden blijft. Door de 106 m² van de benedenverdieping in dezelfde Betonlook Zirkoon uit te voeren ontstaat een gevoel van ruimtelijke openheid en samenhang tussen de verschillende ruimtes.

Eerste en tweede verdieping in Solo Earth Grey

De klant zocht een andere kleur uit voor de eerste en tweede verdieping. Op de eerste en tweede verdieping brachten we de PU Gietvloer Green Line aan in de kleur Solo Earth Grey. Deze kleur is een stuk lichter dan de Betonlook Zirkoon van de begane grond. Het Scandinavische design is ook doorgevoerd in het trappenhuis, waar de houten traptreden eruit springen, zonder opvallende tierlantijnen die afleiden van functionaliteit. De lichtere tint van deze gietvloer draagt bij aan de lichtopbrengst in het trappenhuis. En in de kinderkamer zorgt de effen Solo Earth Grey kleur voor een zachte rustgevende sfeer, dat moet wel lekker slapen.

Duurzame gietvloer

Niet alle gietvloeren zijn milieuvriendelijk, maar de PU Gietvloer Green Line is dat wel. Bij Coatingvloer zien we steeds vaker dat onze particuliere klanten kiezen voor dit type gietvloer vanwege de duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen. Als de natuur en duurzaamheid voor u van belang zijn, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bezoek onze showroom

Bent u ook op zoek naar een duurzame gietvloer? Wellicht is een PU Gietvloer Green Line dan wel iets voor u. Neem contact met ons op om inspiratie op te doen in onze showroom of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

[huge_it_portfolio id=”187″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.