Een 4,7 op basis van 231 Google reviews!

Routebeschrijving info@coatingvloer.nl 020 - 845 26 50
Offerte

Gietvloer houtlook

Grijze gietvloer samen met houten vloer

Gietvloer houtlook: natuurlijke uitstraling

We krijgen regelmatig de vraag of we een gietvloer houtlook kunnen creëren. Vaak zijn onze klanten dan op zoek naar een vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Door te spelen met de kleur en structuur van de vloer creëren onze specialisten een gietvloer houtlook die voldoet aan uw wensen. Op die manier kunt u genieten van de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een gietvloer met de warme uitstraling van hout. Zoals in bovenstaand voorbeeld. Dit is de Design Betonvloer ECO in de kleur Dark Wood.

Het warme comfort van hout

Naast de natuurlijke uitstraling van hout is men vaak op zoek naar het warme comfort. Anders dan steen of beton, voelt hout comfortabel en warm aan. Datzelfde effect bereikt u met een gietvloer houtlook. Zowel onze kunststof gietvloeren als onze cementgebonden vloeren met houtlook zijn uitstekende warmtegeleiders. Daardoor nemen deze houtlook vloeren makkelijk de omgevingstemperatuur over, wat ervoor zorgt dat de gietvloer houtlook altijd aangenaam aanvoelt.

Vloerverwarming bij gietvloer houtlook

Vloerverwarming zorgt voor extra comfortabele warmte. Wij brengen de gietvloer houtlook met vloerverwarming in een geheel voor u aan. Houtlook gietvloeren nemen niet alleen makkelijk omgevingswarmte over, maar geven warmte ook gemakkelijk af aan de bovenliggende ruimte. Dat heeft met de lichte elasticiteit van de gietvloer houtlook te maken. Zeker als u een polyurethaan gietvloer kiest profiteert u enorm van deze kwaliteit, want hierdoor heeft u altijd warme voeten in huis en worden radiatoren in huis overbodig. Hoewel de vloerverwarming een extra investering is, levert het ook extra ruimte op.

Het gemak van een gietvloer houtlook

Wat als u zou kunnen kiezen voor de sfeer van hout, met het gemak van een gietvloer? Met een gietvloer houtlook is dat eenvoudig te realiseren. Houten vloeren hebben als nadeel dat ze moeilijk schoon te maken zijn en veel onderhoud nodig hebben. Stof en vuil kruipt tussen de planken, bent altijd aan het schrobben om vuil weg te krijgen en als het tegenzit zijn de vlekken al in het hout getrokken. Deze problemen heeft u niet met een gietvloer houtlook. Geen vervelende naden, knoesten en kieren, maar een volledig egaal oppervlak dat vuil- en stofafstotend is. Bovendien levert de combinatie vloerverwarming met een gietvloer houtlook een veel hoger rendement dan met hout. Dat betekent een lager energieverbruik, wat duurzamer is en gunstig voor de energierekening. Des te meer reden om voor een gietvloer houtlook te gaan.

Hoe wordt een gietvloer met houtlook gemaakt?

Het ontwerp van een gietvloer houtlook bestaat uit drie onderdelen:

  • De kleur
  • De structuur
  • Het comfort

Deze drie elementen spelen een belangrijke rol in de uitstraling van uw vloer. Allereerst kunnen we de gietvloer houtlook in allerlei bruine houttinten leveren. Van het blonde hout van de esdoorn tot aan warme roodbruine kleuren van bijvoorbeeld Amerikaans kersenhout. Door de vloer in een gemêleerd patroon aan te brengen komt het egale oppervlak van de vloer tot leven. Dat geeft een natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met hout. Als we een gietvloer houtlook combineren met vloerverwarming kunnen we zelfs het warme comfort van hout realiseren.

Gietvloer houtlook kleuren

De kleur is bepalend voor de gietvloer houtlook. Een natuurlijke uitstraling begint bij een natuurlijke kleur. We leveren onze gietvloeren in duizenden verschillende kleurenstellingen, waaronder natuur- en houttinten. De lichte tinten zorgen voor een ruimtelijk gevoel en verhogen de lichtopbrengst. Kies voor donkere tinten om een intieme sfeer te creëren. Als de gewenste kleur er niet tussen zit, dan mengen we een kleur op maat voor uw gietvloer houtlook. Wilt u alvast een voorproefje van de ons kleuraanbod? Kijk verder op onze pagina over gietvloer kleuren.

Gietvloer in combinatie met hout

Naast onze gietvloer houtlook kunnen we gegoten vloeren ook combineren met hout. Een combinatie van een strakke, egale gietvloer met een natuurlijke houten vloer geeft een uniek resultaat. Beide soorten vloeren hebben hun eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Een gietvloer houtlook is bijvoorbeeld vochtbestendig, waardoor deze ook uitermate geschikt is voor in de keuken en in sanitaire ruimtes. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor een combinatie van hout en gietvloer.

Gietvloer houtlook in uw woning

We snappen dat u een nieuwe vloer niet zomaar kiest en daarom staan onze specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De mooiste gietvloeren bekijkt u in het echt, in onze showroom in Amsterdam. Neem contact op om een afspraak te maken of vraag meteen een vrijblijvende offerte op voor een gietvloer houtlook.

Coating Vloer & Company BV

Vrijblijvende offerte
aanvragen

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.