Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Gietvloer houtlook

Gietvloer houtlook: natuurlijke uitstraling

We krijgen regelmatig de vraag of we een gietvloer houtlook kunnen creëren. Vaak zijn onze klanten dan op zoek naar een vloer met een warme en natuurlijke uitstraling. Door te spelen met de kleur en structuur van de vloer creëren onze specialisten een gietvloer houtlook die voldoet aan uw wensen. Op die manier kunt u genieten van de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van een gietvloer met de warme uitstraling van hout. Zoals in bovenstaand voorbeeld. Dit is de Design Betonvloer ECO in de kleur Dark Wood.

Hoe wordt een gietvloer met houtlook gemaakt?

Het ontwerp van een gietvloer houtlook bestaat uit drie onderdelen:

  • De kleur
  • De structuur
  • Het comfort

Deze drie elementen spelen een belangrijke rol in de uitstraling van uw vloer. Allereerst kunnen we de gietvloer houtlook in allerlei bruine houttinten leveren. Van het blonde hout van de esdoorn tot aan warme roodbruine kleuren van bijvoorbeeld Amerikaans kersenhout. Door de vloer in een gemêleerd patroon aan te brengen komt het egale oppervlak van de vloer tot leven. Dat geeft een natuurlijke uitstraling die vergelijkbaar is met hout. Als we een gietvloer houtlook combineren met vloerverwarming kunnen we zelfs het warme comfort van hout realiseren.

Gietvloer houtlook kleuren

De kleur is bepalend voor de gietvloer houtlook. Een natuurlijke uitstraling begint bij een natuurlijke kleur. We leveren onze gietvloeren in duizenden verschillende kleurenstellingen, waaronder natuur- en houttinten. De lichte tinten zorgen voor een ruimtelijk gevoel en verhogen de lichtopbrengst. Kies voor donkere tinten om een intieme sfeer te creëren. Als de gewenste kleur er niet tussen zit, dan mengen we een kleur op maat voor uw gietvloer houtlook. Wilt u alvast een voorproefje van de ons kleuraanbod? Kijk verder op onze pagina over gietvloer kleuren.

Gietvloer in combinatie met hout

Naast onze gietvloer houtlook kunnen we gegoten vloeren ook combineren met hout. Een combinatie van een strakke, egale gietvloer met een natuurlijke houten vloer geeft een uniek resultaat. Beide soorten vloeren hebben hun eigen specifieke eigenschappen en uitstraling. Een gietvloer houtlook is bijvoorbeeld vochtbestendig, waardoor deze ook uitermate geschikt is voor in de keuken en in sanitaire ruimtes. Kunt u niet kiezen? Ga dan voor een combinatie van hout en gietvloer.

Gietvloer houtlook in uw woning

We snappen dat u een nieuwe vloer niet zomaar kiest en daarom staan onze specialisten voor u klaar om uw vragen te beantwoorden. De mooiste gietvloeren bekijkt u in het echt, in onze showroom in Amsterdam. Neem contact op om een afspraak te maken of vraag meteen een vrijblijvende offerte op voor een gietvloer houtlook.

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.