Best beoordeelde gietvloer specialist met 268 reviews!

Een gietvloer in nieuwbouwcomplex The Wing

Kosmopolitische allure in Overhoeks

De Amsterdamse stadswijk Overhoeks breidt uit. Aan de overkant van het IJ vindt u het bijzondere nieuwbouwproject Aan het IJ. Een van de unieke ontwerpen uit dit project is het woongebouw The Wing. De architecten van The Wing namen de bestaande ruimtelijkheid en groene omgeving als uitgangpunt. De focus van hun ontwerp ligt op de unieke dynamiek tussen grootstedelijke architectuur en de natuur. Hun idee kwam tot uiting in de sensuele vorm van de vleugel. Naar verwachting worden de duurzame appartementen in dit vleugelvormige woongebouw dit najaar (2021) opgeleverd.

Bent u de gelukkige eigenaar van een van de prachtige appartementen in The Wing en wilt u een gietvloer laten aanleggen? Coatingvloer is uw partner voor ieder project.

Groen en duurzaam Aan het IJ

Duurzaamheid en groen staan centraal in het ontwerp van het project Aan het IJ. Deze wijk aan het Schegpark moet de groenste nieuwbouwwijk van Amsterdam worden. Met brede straten, groene parken en zorgvuldig gekozen bomen en planten. Net als alle andere gebouwen in dit project krijgt The Wing een eigen binnentuin, passend bij het kosmopolitische design van het gebouw. Daarnaast is zijn de appartementen in The Wing goed geïsoleerd en voorzien van een hoge kwaliteit balansventilatiesysteem. Op de platte daken is plaats voor zonnepanelen en de belangrijkste stap op het gebied van duurzaamheid is de WKO-installatie die duurzame warmte in de winter biedt en voor verkoeling zorgt tijdens de warme zomermaanden.

Duurzame gietvloeren

Bij een duurzame woning past een duurzame vloer. Onze PU Gietvloer Green Line is een milieuvriendelijke gietvloer. Een belangrijke eigenschap van dit type gietvloer is de goede temperatuurgeleiding. Zowel verwarmen als koelen via de WKO-installatie is mogelijk. Tijdens het koelen kan het voorkomen dat condens op de vloer slaat. Vocht kan problemen veroorzaken voor houten vloeren. Met een vloeistofbestendige gietvloer hoeft u zich daar geen zorgen om te maken.

Korting op een gietvloer

Bent u de eigenaar van een van de appartementen in woongebouw The Wing? Profiteer dan samen met uw buren van projectkorting op een gietvloer. Vanzelfsprekend bepaalt u zelf het type en de kleur van uw gietvloer, ook als u samen met uw buren een offerte aanvraagt. Wij kijken enkel naar de hoeveelheid vierkante meters. Hoe meer u afneemt, des te lager de offerteprijs.

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op en plan uw bezoek aan onze showroom. Onze gietvloerexperts staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

[huge_it_portfolio id=”186″]

Foto van auteur

Gietvloer Specialist

Onze gietvloer specialist deelt zijn kennis en expertise in informatieve blogs. Benieuwd wat de laatste trends zijn in de wereld van gietvloeren? Wilt u graag advies over de beste gietvloer voor een bedrijfsruimte? Of bent u benieuwd hoe u die nieuwe gietvloer zo lang mogelijk mooi en vrij van scheuren houdt? Onze specialist in gietvloeren weet het als de beste en legt u alles uit.Meer weten over gietvloeren en welke vloer bij uw project past? Ook in onze showroom staan gietvloer specialisten klaar om u te helpen. Maak een afspraak en kom gauw langs! Neem contact met ons op.

Offerte

Vraag hier uw vrijblijvende prijsopgaaf aan en ontvang deze binnen één werkdag in uw mailbox.

Showroom
Coating Vloer & Company BV
Duivendrechtsekade 62
1096 AH Amsterdam

Op afspraak te bezoeken

Contact
Postbus 23282
1100 DT Amsterdam

Snelle offerte aanvraag

Laat uw gegevens achter en ontvang een geheel vrijblijvende offerte.

Als het alleen om een badkamer gaat, kunnen wij u helaas niet verder helpen.